Sorum var Qizlar cök üzgünüm ginder tesdi yapdim

• Konbuyu başlatan Sona
  • Toplam 133 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sona tarafından oluşturulan Qizlar cök üzgünüm ginder tesdi yapdim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,304 kez görüntülenmiş, 133 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Qizlar cök üzgünüm ginder tesdi yapdim
Konbuyu başlatan Sona
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sona

Gamzesahin

Kayıtlı Üye
rank
İste ben şimdi ağır konuşcam bu hanımefendiye olmayacak. Allah hidayet versin sağlıklı olsunlar ne olurlarsa olsunlar can onlar ya can.
Öyle deme cnm bende senin gibi düşünüyorum kız erkek hiç fark etmiyor ama ne hayatlar var kadın ne yaşıyor kim bilir bizim adam da kız olur inşallah demişti ilk hamile olduğumu, duyunca 😂 1 kızım bi oğlum var hamd olsun bizimki de bayılır kız çocuklarına Rabbim hayırlı evlat versin sağlıklı sıhhatli o yeter

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Öyle deme cnm bende senin gibi düşünüyorum kız erkek hiç fark etmiyor ama ne hayatlar var kadın ne yaşıyor kim bilir bizim adam da kız olur inşallah demişti ilk hamile olduğumu, duyunca 😂 1 kızım bi oğlum var hamd olsun bizimki de bayılır kız çocuklarına Rabbim hayırlı evlat versin sağlıklı sıhhatli o yeter
Aldircam demesine kızdım öyle demiş. Benimde var hem kız hem erkek ama zaten en çok erkeklere kızıyorum ben erkek evladı neyse takmışlar soyları yürüyecek ya yorumlardan okursanız erkekler problem ama bir annenin cinsiyeti kız diye aldırcam vs demesi sinir bozucu

Bayanmutluu

Kayıtlı Üye
rank
Biliyorum evden hic isdemiyolar qaynanam gürtaj diyor belki ginder yanilma olabilirmi
Canm sakın kimseyi dinleme senden kimse boyle bir sey istemeye hakkı yok. Seninde kurtaj yapmaya hakkin yok Allah korusun bu senin sınavın lutfen mantıklı ol ve duygusal davranma biz iki kiz iki erkek kardesiz annem hepsi kiz olsa keske der halen. Ben tup bebekle hamile kaldim 6 yil bekledim cok sukur hamileyim bir oglum olmassa uzulmem ama hicbir zaman bir kizim olmassa cok uzulurum diyordum. Simdi nefes alsn saglikli olsun yeter diyorum hayirli evlat olsun yeterli. Peygamber soyu bile kizdan devam etmis biz kimiz ki erkek diye tutturuyoruz. Islamda ornegi var bir sey diyen olursada sustur kimse yorum yapamaz bu konuda. Herkes isine baksin. Allahin isine karismasın. Öldukten sonra evlat hayirsizssa kiz erkek farketmiyor sen olunce evlatlarinind abir onemi olmayacak dunya derdi dunyada kalir. O yuzden cokda takma lutfen. Belli uzuluyorsn baski altindasin ama kendini kaybetme. Hassas donemdesin zaten dikkat et kendine

Gamzesahin

Kayıtlı Üye
rank
Aldircam demesine kızdım öyle demiş. Benimde var hem kız hem erkek ama zaten en çok erkeklere kızıyorum ben erkek evladı neyse takmışlar soyları yürüyecek ya yorumlardan okursanız erkekler problem ama bir annenin cinsiyeti kız diye aldırcam vs demesi sinir bozucu
Doğru kadın yoksa erkekte yok bunu, anlayamadılar ne yazık ki kız çocuk istemeyenlere sözüm bir kız çocuğunun babası için ettiği güzel dua onu, kabir azabından kurtarıp günahlarından arındırırmış erkek çocuklarda böyle bişey yokmuş mesela neden ısratla cinsiyetçilik yapılır anlamam bana hayırlı evlat gerek cinciyetin ne önemi var

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Doğru kadın yoksa erkekte yok bunu, anlayamadılar ne yazık ki kız çocuk istemeyenlere sözüm bir kız çocuğunun babası için ettiği güzel dua onu, kabir azabından kurtarıp günahlarından arındırırmış erkek çocuklarda böyle bişey yokmuş mesela neden ısratla cinsiyetçilik yapılır anlamam bana hayırlı evlat gerek cinciyetin ne önemi var
Aynen öyle işte cidden erkeklerden nefret ediyorum ciddi anlamda sorunlu varlıklar bana kalsa evlenmeden çocuk yapardım erkekler çok değişik

Tüm sayfalar yüklendi.