Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varQizlar men praqrAma gore 8+6. Uziye gorese 7 hefdelik hamileyem hansi duzdu?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ama genelde program doğru çıkıyor 3 çocuğumda da tahmini doğum tarihi yazan kısımda doğru çıktı bir iki gün fazla yada eksin ama genelde doğru sen programa bak
11 ayin biri oldum axrinci defe dekabiri olmadim 5 bildim hamileyem praqrama baxiram ay basi tarixi ile 8+6 cixir amma uzi 7 hefde gosderir
11 inci ayin biri olmusdum axrinci defe dekabiri olmadim 5 i test atdim hamile olduqumu bildim
11 inci ayin biri olmusdum axrinci defe dekabiri olmadim 5 i test atdim hamile olduqumu bildim
Doktor konturolune gidiyosun ya bakiyo ne diyorlar size o cihaza unutum isde ona bizde uzi diyolar
Doktor konturolune gidiyosun ya bakiyo ne diyorlar size o cihaza unutum isde ona bizde uzi diyolar
Ama genelde program doğru çıkıyor 3 çocuğumda da tahmini doğum tarihi yazan kısımda doğru çıktı bir iki gün fazla yada eksin ama genelde doğru sen programa bak