Salam canlarım makyaj yaparken toz pudra ağzıma kaçdı uşağa bir zərəri olarmı?
S Sabina❤️Nilay Kayıtlı Üye Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 89 31 Ağustos 2022 #1 Salam canlarım makyaj yaparken toz pudra ağzıma kaçdı uşağa bir zərəri olarmı?
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 31 Ağustos 2022 #2 Sabina❤️Nilay' Alıntı: Salam canlarım makyaj yaparken toz pudra ağzıma kaçdı uşağa bir zərəri olarmı? Genişletmek için tıkla ... Çok mu kaçtı ağzına kuzum
Sabina❤️Nilay' Alıntı: Salam canlarım makyaj yaparken toz pudra ağzıma kaçdı uşağa bir zərəri olarmı? Genişletmek için tıkla ... Çok mu kaçtı ağzına kuzum
S Sabina❤️Nilay Kayıtlı Üye Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 89 31 Ağustos 2022 #3 Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok mu kaçtı ağzına kuzum Genişletmek için tıkla ... Miktarını bilmədim ki canım fırçayla vururdum ağzıma acı dad gəlməyə başladı yayanda əlbət kacdi ağzıma bir miktar uşağa zərəri olar deyə qorxuram
Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok mu kaçtı ağzına kuzum Genişletmek için tıkla ... Miktarını bilmədim ki canım fırçayla vururdum ağzıma acı dad gəlməyə başladı yayanda əlbət kacdi ağzıma bir miktar uşağa zərəri olar deyə qorxuram
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 31 Ağustos 2022 #4 Sabina❤️Nilay' Alıntı: Miktarını bilmədim ki canım fırçayla vururdum ağzıma acı dad gəlməyə başladı yayanda əlbət kacdi ağzıma bir miktar uşağa zərəri olar deyə qorxuram Genişletmek için tıkla ... Bir zararı olmaz inşallah kuzum
Sabina❤️Nilay' Alıntı: Miktarını bilmədim ki canım fırçayla vururdum ağzıma acı dad gəlməyə başladı yayanda əlbət kacdi ağzıma bir miktar uşağa zərəri olar deyə qorxuram Genişletmek için tıkla ... Bir zararı olmaz inşallah kuzum
S Sabina❤️Nilay Kayıtlı Üye Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 89 31 Ağustos 2022 #5 Gamze Hümeyra' Alıntı: Bir zararı olmaz inşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... İnşaAllah canım mənim hərəkətləri yaxşıdı deməli keyfi yerindədi
Gamze Hümeyra' Alıntı: Bir zararı olmaz inşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... İnşaAllah canım mənim hərəkətləri yaxşıdı deməli keyfi yerindədi
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 31 Ağustos 2022 #6 Sabina❤️Nilay' Alıntı: İnşaAllah canım mənim hərəkətləri yaxşıdı deməli keyfi yerindədi Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzuma
Sabina❤️Nilay' Alıntı: İnşaAllah canım mənim hərəkətləri yaxşıdı deməli keyfi yerindədi Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzuma