Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Qrip geçirdim ondan sonra ultrasona girdim doktor bebeyin beyninde genişlenme olduğunu söyledi.bunu yaşayan oldumu ? Çok endişeliyim. Doktor 2 haftalık ilaç yazdı
Qrip geçirdim ondan sonra ultrasona girdim doktor bebeyin beyninde genişlenme olduğunu söyledi.bunu yaşayan oldumu ? Çok endişeliyim. Doktor 2 haftalık ilaç yazdı
Evet .qrip sonrası enfeksiyondan oluyormuş 2 haftalık ilaç içtikten sonra tekrar ultrasona girmeliyim. Geçmezse bebeğin beynine oksijen ne kadar gidiyor diye araştırıcaklar.
Evet .qrip sonrası enfeksiyondan oluyormuş 2 haftalık ilaç içtikten sonra tekrar ultrasona girmeliyim. Geçmezse bebeğin beynine oksijen ne kadar gidiyor diye araştırıcaklar.
Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum. Moralini hiç bozma Allah'a sığın bol bol dua et inşallah düzelir
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr