Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hanımlar pazartesine kadın hastalık larından randevu aldım. Âlet taktirmadan önce benim ne yapmam gerekiyor hemen gidince takarlarmı? Hiç bir bilgim yok cevremde tanıdık kimsemde yok soramıyorum. Direkt Eczaneden mi alınıyor yoksa doktor mu herhangi bisey öneriyor nasıl oluyor ya bi yardim
Aynen öyle Bende adetliyken gittiğimi sanmıştım ama bitmişti ordaki takan ebe söyledi keşke adetli gelseydin canın acımazdı diye ama ben hiç bir şey hissetmedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen öyle Bende adetliyken gittiğimi sanmıştım ama bitmişti ordaki takan ebe söyledi keşke adetli gelseydin canın acımazdı diye ama ben hiç bir şey hissetmedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen canım ama annem şey de demişti eğer çok acırsa onlar bir ilaç sıkıp rahmi aşağı indiriyor demişti anneme oda uygulanmış hoş annem özel klinikte taktırıyordu belkide ondandır
Aynen canım ama annem şey de demişti eğer çok acırsa onlar bir ilaç sıkıp rahmi aşağı indiriyor demişti anneme oda uygulanmış hoş annem özel klinikte taktırıyordu belkide ondandır