Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ramazanda bu kocalara bir şey oluyor her gün tartışma
Ay bende tam aksina oldu 3 gundur eşim oruclu ay o.kadar sakinki herseyi apartmayan bagirmayan kirmayan eş olmus amma bazi erkekelrde degisiyor ac oldiklari için asabi oluyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla sabret sabret dayanamıyorum mübarek günde sonra giriyoruz birbirimize. İftardan sonra bakıyorum kedi gibi bulaşığa yanaşmış yardım etmeye çalışıyor ama önemli olan açken tutcan dilini
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla sabret sabret dayanamıyorum mübarek günde sonra giriyoruz birbirimize. İftardan sonra bakıyorum kedi gibi bulaşığa yanaşmış yardım etmeye çalışıyor ama önemli olan açken tutcan dilini
Ayni durum bende. Bi türlü sakin olamiyorum okadar küfür etti bana ben yetmedim aileme söylendi oda yetmedi kizima oglarima küfür etti halen sinirliyim söylendigi kadar da özür dilese. Bu erkeklere hep birseyler oluyor ev alsan korkak cikar ise girer ses cikarmaz, arkadasa hayir demez, hamile kalinca onlarin hormonlari degisiyor, dogumdan sonra cok yoruldum sanki biz süs olarak ordaydik, sira bize gelince patliyorlar
Ramazanda şeytan bağlanır derler şeytan kocalarımızın içine giriyor
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 27. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Ay bende tam aksina oldu 3 gundur eşim oruclu ay o.kadar sakinki herseyi apartmayan bagirmayan kirmayan eş olmus amma bazi erkekelrde degisiyor ac oldiklari için asabi oluyorlar