Reflu icin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Yillariminhasreti tarafından oluşturulan Reflu icin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,828 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Reflu icin
Konbuyu başlatan Yillariminhasreti
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynoo

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
Bende reflü için gaviscon şurup ve hap kullanmıştım oğlumda mutlaka kullan neden kullanmak yerine başka birşey yapmak isteyesinki anlamadım ilaçlar yan etkikeri olabilir fakat doğru tedavi içinde düzenli kullanım önemli ileride olusucak daha büyük bir rahatsızlık olabilir
Daha cok kucuk suruplar cocuklar icin diye hemde bazi doktor ilac onermiyor diye...reflu oldugunu film cekmeden kesin tani koyuluyormu buda kafamda soru isaretiydi..haklisiniz o konuda tesekkur ederim kullaniyoruz ins fayda eder🙏

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Selamlar ben yeni katildim araniza guzel anneler.. size sorum olacak bebegimde reflu var 3 bucuk aylik , gaviskon toz ile bitanede hap verdi dr fakat hapi kullanmadim daha kucuk diye nasil duzelir oneriniz varmi? Patates suyu dedi bi arkadas ilactansa dedi ama bilmiyorum vereniniz varmi paylasirsaniz sevinirim
Bence bu tarz şeyler kullanmak için çok küçük bedeni ek gıda bile 6 aydan sonra benim oğlumda da vardı ve hep kustu öyle büyüdü ilaçlarda etki etmemişti ek gıdaya başlayınca geçti

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
Bence bu tarz şeyler kullanmak için çok küçük bedeni ek gıda bile 6 aydan sonra benim oğlumda da vardı ve hep kustu öyle büyüdü ilaçlarda etki etmemişti ek gıdaya başlayınca geçti
Bizede gaviskon etki etmedi 2hafta oldu kullaniyorum :( kusmasi yok uykuda nefesi darlanir gibi oluyo bu korkutuyo ins gecer tskler canim yorumun icin

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Selamlar ben yeni katildim araniza guzel anneler.. size sorum olacak bebegimde reflu var 3 bucuk aylik , gaviskon toz ile bitanede hap verdi dr fakat hapi kullanmadim daha kucuk diye nasil duzelir oneriniz varmi? Patates suyu dedi bi arkadas ilactansa dedi ama bilmiyorum vereniniz varmi paylasirsaniz sevinirim
Patates suyunda nişasta var kuzum çok küçük midesi ve bağırsağı nişasta ağır gelir ama reflusu olan bebekler için mamalar var doktorla konuşup onu günde bir iki kere deneyebilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.