Lütfen burda foto atmak yerine doktora danışin çünkü burda herkes rahatsız oluyor defalarca uyardık post açtık hamile insanlar var hamile olmasak bile midemiz kaldırmıyor artık bu tür şeyleri rica ediyorum bu son olsun Ayrıca bu hiç normal bişey deil bence parça mi desem ne desem bilemedim yarın doktora mutlaka danışinMerhabalar
Benim adetim 12 gün gevikmişti ve tarlusal ilaç aldım 1 ay önce sürtünmeli ilişki yaşadım ama bakireyim şimdi resimdeki gibi bişe geldi tarlusal kullandıktan sonra oldu bu kotmalmidir 5 lere test yaptım negatifti. regl
Valla bn bakamadım ki migdem almiyo elimde değilLütfen burda foto atmak yerine doktora danışin çünkü burda herkes rahatsız oluyor defalarca uyardık post açtık hamile insanlar var hamile olmasak bile midemiz kaldırmıyor artık bu tür şeyleri rica ediyorum bu son olsun Ayrıca bu hiç normal bişey deil bence parça mi desem ne desem bilemedim yarın doktora mutlaka danışin
Bu ne ya yasak atmayın şunu midem bulandı resim atmak yasal artıkMerhabalar
Benim adetim 12 gün gevikmişti ve tarlusal ilaç aldım 1 ay önce sürtünmeli ilişki yaşadım ama bakireyim şimdi resimdeki gibi bişe geldi tarlusal kullandıktan sonra oldu bu kotmalmidir 5 lere test yaptım negatifti. regl
Bu arkadaş dünkü bayanmi gamzeLütfen burda foto atmak yerine doktora danışin çünkü burda herkes rahatsız oluyor defalarca uyardık post açtık hamile insanlar var hamile olmasak bile midemiz kaldırmıyor artık bu tür şeyleri rica ediyorum bu son olsun Ayrıca bu hiç normal bişey deil bence parça mi desem ne desem bilemedim yarın doktora mutlaka danışin
Yok canım deil yani çünkü ip adresi uyuşmuyor baktımBu ne ya yasak atmayın şunu midem bulandı resim atmak yasal artık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bu arkadaş dünkü bayanmi gamze
Ne bilim aynı şeyler yazmista o yüzden dedim onu hortlak gibi hortluyolar kızYok canım deil yani çünkü ip adresi uyuşmuyor baktım
Bende öyle düşünmüştüm ama baktım ip adresi uyuşmuyorNe bilim aynı şeyler yazmista o yüzden dedim onu hortlak gibi hortluyolar kız![]()
Bir portal suyu iviyim dedim oyyyy aha icmiyomBende öyle düşünmüştüm ama baktım ip adresi uyuşmuyor
Niye kızBir portal suyu iviyim dedim oyyyy aha icmiyom