Aynen olmayınca öyle olur

Aynen olmayınca öyle olur
Aynen ya ahlak denen sey kalmamiş lütfen böyle insanları engeleyin qizlar hepside sürtünmüş gelmiş bende bakmadim bu ne akılarına geleni yapipda ilk olarak buraya giriyorlar böyle insanlar bebekleri dogurub atiyorlar soradanNe bilim aynı şeyler yazmista o yüzden dedim onu hortlak gibi hortluyolar kız![]()
Katılıyorum ve mümkünse onu bir kavanoza filan koy doktora göster parça alabilirler ne olduğuna dair.Lütfen burda foto atmak yerine doktora danışin çünkü burda herkes rahatsız oluyor defalarca uyardık post açtık hamile insanlar var hamile olmasak bile midemiz kaldırmıyor artık bu tür şeyleri rica ediyorum bu son olsun Ayrıca bu hiç normal bişey deil bence parça mi desem ne desem bilemedim yarın doktora mutlaka danışin
Aynen bence deKatılıyorum ve mümkünse onu bir kavanoza filan koy doktora göster parça alabilirler ne olduğuna dair.
Sen onun üyeliğini sildin miAynen bence de
Yo niye sileyimSen onun üyeliğini sildin mi
Cnm dün bn mesajlara girdim o resme baktım ki bakmaz olaydım neden baktığımıda diyim o kan veya parça degilki çok dikkatli bakarsanız anlarsınız cnlarKatılıyorum ve mümkünse onu bir kavanoza filan koy doktora göster parça alabilirler ne olduğuna dair.
Ya iyide sizin dün gece skkkyyys diye biriyle tartıştıniz ya bu o işte o degilmuYo niye sileyim![]()
Dikkatli bakarsan dışkı olmadığını anlarsın et patçası canım o . Ve ciddi bir şeye benziyorCnm dün bn mesajlara girdim o resme baktım ki bakmaz olaydım neden baktığımıda diyim o kan veya parça degilki çok dikkatli bakarsanız anlarsınız cnlarya dışkı o büyük abdest....Allah aşkına biri bu fotoğrafı silsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya iyide sizin dün gece skkkyyys diye biriyle tartıştıniz ya bu o işte o degilmu
Hayır ElifCnm dün bn mesajlara girdim o resme baktım ki bakmaz olaydım neden baktığımıda diyim o kan veya parça degilki çok dikkatli bakarsanız anlarsınız cnlarya dışkı o büyük abdest....Allah aşkına biri bu fotoğrafı silsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ya iyide sizin dün gece skkkyyys diye biriyle tartıştıniz ya bu o işte o degilmu
Canim ama ona bnziyoo sanki ona benzettim yaDikkatli bakarsan dışkı olmadığını anlarsın et patçası canım o . Ve ciddi bir şeye benziyor