Renk değişikliği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur Merve tarafından oluşturulan Renk değişikliği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 527 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Renk değişikliği
Konbuyu başlatan Nur Merve
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iyiki varsiniz cocuklarim

Nur Merve

Kayıtlı Üye
rank
Arkdslar 26 haftaligm. Bacaklarim bianda karardi dizlerime kadar aksaminda bacaklarmn arkasi ayak bilegme kadar devam etti on taraf yarida kaldi dr a gttm hic bi sebep yok dedler kaşıntı kabarcık hic bsy yok sadece rengi degsti boyle de kaldi kac gundur varmi basina gelen cok saskinim bacaklarmn yarisi esmer yarisi beyaz suan hic de azalmiyo

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Doktorda birşey yok dediyse takma bence banada öyle geliyor koyulaştım gibide doğumdan sonra düzeliyor 🥰❤️

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Arkdslar 26 haftaligm. Bacaklarim bianda karardi dizlerime kadar aksaminda bacaklarmn arkasi ayak bilegme kadar devam etti on taraf yarida kaldi dr a gttm hic bi sebep yok dedler kaşıntı kabarcık hic bsy yok sadece rengi degsti boyle de kaldi kac gundur varmi basina gelen cok saskinim bacaklarmn yarisi esmer yarisi beyaz suan hic de azalmiyo
Benim her yerim kararmıştı 😂 doğum yaptım şimdi beni gören rengi açılmış senin diyor 😀 takılma canım bence buna allahım izin verirse hiç bişeyin yok 🤲🏻 İyi düşün iyi olsun annesi 😇

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikte hormonlardan dolayi sanirim hamilelik lekeleri olusuyormus..annemdede yuzunde olmus hatta malesef :( ama sonra kendi kendine yavas yavas acilmis.. hicbir sagliksal sorunun yokken boyle birsey yasadiysan ve doktorunda hic birseyin olmadigini soyluyorsa buyuk ihtimalle hormonlarindan kaynakli olmus olabilir.. dogumdan sonra hayirlisiyla gecer insallah..

Nur Merve

Kayıtlı Üye
rank
Lekeler olduğunu falan duydum ama boyle bianda kararinca korktm :) leke falan degil bacagmin yarisi bi renk yarisi bska renk cok komik oldu :)

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah benim 6 senedir olan kabarmış varizim vardı doğumda o gitmiş ben çok şaşırdım ve çok sevindim vallahi az biraz izi kalmış yine varız tedavisi girmem lazım ama bunada şükür doğum çok mucize bişey vallahi Allah'ın hikmeti işte

Tüm sayfalar yüklendi.