Rüya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Rüya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,662 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Rüya
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🌸🌸

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Takma

takma rüya işte çok düşünmemek lazım ha keşke eskilerden Hz. Yusuf(r.a.) böyle rüyalar üzerine yazı filan yazsaymış ne güzel olurmuş ama şimdi internetten baksan ne bakmasan ne hepsi yalan dolan
Aynen işte cmm keşke ben öyle olsam ama nerede aynen internet ten hep bakınca sinir oluyorum

Ayazmasal

Kayıtlı Üye
rank
İki gu
Kızlar bugün bir rüya gördüm eşim benim yatak odamda gözümün önünde başka birisi ile ilişkiye girdi ve ayrıca yemek yedi ve ben çıldırdım rüyamda hıc moralim iyi değil rüyada olsa beni çok etkiledi hep gözümün önünde bugün de aramız iyi değil zaten sizce ne manaya geliyordur bilen varmı
İki gün oncebnde gorudm aynısını rüyamda eşimde başka biriyle cjnsel ilişkiye giriyordu çok kötü 🥴

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün bir rüya gördüm eşim benim yatak odamda gözümün önünde başka birisi ile ilişkiye girdi ve ayrıca yemek yedi ve ben çıldırdım rüyamda hıc moralim iyi değil rüyada olsa beni çok etkiledi hep gözümün önünde bugün de aramız iyi değil zaten sizce ne manaya geliyordur bilen varmı
Bende bir kaç defa gördüm uyanınca canını okudum eşimin zavallının hiç bir şeyden haberi yoktu delirdim resmen o rüyadan sonra

Tüm sayfalar yüklendi.