Rüya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Rüya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,689 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Rüya
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🌸🌸

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Çok takılmamak lazım ama bunların başlıca sebebi bilinç altı zamanin ortamların verdiği güvensizliğin zaman zaman ne kadar ben eşime güveniyorum desekde aslında içten içe acabalarimiz oluyor buda çok normal
İşte erkek milletine ne kadar güven olursa o kadar cnmn birde yeni evli iken hep karşı cinsi eleştirir di eşim yanımda bakardı felan fistan işte

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar benimde annem 3 ay oldu annemi kaybedeli bi ikigun önce rüyamda gördüm ruyamdada oluyor ve birden dirilip ayağa kalkıyor kizim bana tost yap diyor ondansonra pattana geri yere düşüyor yani yeniden oluyor sonra bestakka sonra yeniden dirilip ayağı kalkıyor kizim karnım aç bana tostyapdiyip sonra yenden yere düşerek oluyor ama benden böyle 2 veyahut 3 kere demiştir ruyamda acaba benden hayırlı istiyordur bileniniz varmi??
Allah rahmet eylesin annen niyetine birini doyur veya birşeyler dağıt senden hayır bekliyor bizde böyle yaparlar

Tüm sayfalar yüklendi.