Kızlar rüya gördüm.Sizinle piknik yapıyorduk.En güldüğüm noktada şu oldu rüyamda

Ablam bize namaz kıldıriyordu..İmamlık yapiyodu bize cok güzel bir rüyaydı

ayyy abla yaaaaa

Hayırlara çıksın güzelKızlar rüya gördüm.Sizinle piknik yapıyorduk.En güldüğüm noktada şu oldu rüyamdaAblam bize namaz kıldıriyordu..İmamlık yapiyodu bize cok güzel bir rüyaydı
ayyy abla yaaaaa
Elifcim biraz kendinden bahsetkac yıllık evlisin kaç cocugun var gamzeyle yakinmi oturuyorsunKızlar rüya gördüm.Sizinle piknik yapıyorduk.En güldüğüm noktada şu oldu rüyamdaAblam bize namaz kıldıriyordu..İmamlık yapiyodu bize cok güzel bir rüyaydı
ayyy abla yaaaaa
Hiç güleceğim yoktu Allah sana ne deyim,Kızlar rüya gördüm.Sizinle piknik yapıyorduk.En güldüğüm noktada şu oldu rüyamdaAblam bize namaz kıldıriyordu..İmamlık yapiyodu bize cok güzel bir rüyaydı
ayyy abla yaaaaa
Hiç güleceğim yoktu Allah sana ne deyim,bazen bende rüyalarda saçmalıyorum . Gebelikte oluyormuş öyle tihaf ve saçma rüyalar görmek.hamile misin sende
23 yaşındayım 1 yıllık evliyim manisada oturuyorum ilk hamileliğim cnm ablamla aramızda yarım saat yol var cnmHayırlara çıksın güzel
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Elifcim biraz kendinden bahsetkac yıllık evlisin kaç cocugun var gamzeyle yakinmi oturuyorsun
Ya maşallah kaç haftalık cnmHe valla cnm
23 yaşındayım 1 yıllık evliyim manisada oturuyorum ilk hamileliğim cnm ablamla aramızda yarım saat yol var cnm![]()
Ne güzel bir rüya görmüşsün canım rabbim hayra çıkarsın inşallahKızlar rüya gördüm.Sizinle piknik yapıyorduk.En güldüğüm noktada şu oldu rüyamdaAblam bize namaz kıldıriyordu..İmamlık yapiyodu bize cok güzel bir rüyaydı
ayyy abla yaaaaa
12+3Ya maşallah kaç haftalık cnm
Amin baharcımNe güzel bir rüya görmüşsün canım rabbim hayra çıkarsın inşallah
Maşallah rabbim tamamını erdirip, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım12+3
Cnm 3 aylık olduk❤
Amin baharcım❤
Amin cnm teşekkür ederim ❤Maşallah rabbim tamamını erdirip, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Hayirlara ciksin insallah canimKızlar rüya gördüm.Sizinle piknik yapıyorduk.En güldüğüm noktada şu oldu rüyamdaAblam bize namaz kıldıriyordu..İmamlık yapiyodu bize cok güzel bir rüyaydı
ayyy abla yaaaaa