Hanımlar Rüyamda Erkek Çocuğum olduğunu ve ona sürekli annem diyerek sevdiğimi gördüm 6+3 hamileyim henüz cinsiyet bilmiyorum Sizde böyle rüya gördünüz mü tersi mi çıktı nasıl oldu☺☺☺
Hanımlar Rüyamda Erkek Çocuğum olduğunu ve ona sürekli annem diyerek sevdiğimi gördüm 6+3 hamileyim henüz cinsiyet bilmiyorum Sizde böyle rüya gördünüz mü tersi mi çıktı nasıl oldu☺☺☺
Bn karisik gordum ama ensonki ruyamda kiz cocu veriolar o bna yakin durmuyor erkek cocu veriolar elime o beni opuyor yanimdan ayrilmiyir zaten bu euyadan sonra cinsiyetini ogrwndik oglan ciktiHanımlar Rüyamda Erkek Çocuğum olduğunu ve ona sürekli annem diyerek sevdiğimi gördüm 6+3 hamileyim henüz cinsiyet bilmiyorum Sizde böyle rüya gördünüz mü tersi mi çıktı nasıl oldu☺☺☺
Bende kizim olacak amma surekli erkek bebek goruyorimHanımlar Rüyamda Erkek Çocuğum olduğunu ve ona sürekli annem diyerek sevdiğimi gördüm 6+3 hamileyim henüz cinsiyet bilmiyorum Sizde böyle rüya gördünüz mü tersi mi çıktı nasıl oldu☺☺☺
Bende ilk zamanlar. Hep erkek bebek gördüm bana gülüyordu altını falan değiştiriyorum cinsiyetini öğrenmeye gitmeden 3 gün öncede kız olduğunu gördüm rüyamda pembe renkler görmeye başladım cuma günüde kız olduğunu söyledi doktorHanımlar Rüyamda Erkek Çocuğum olduğunu ve ona sürekli annem diyerek sevdiğimi gördüm 6+3 hamileyim henüz cinsiyet bilmiyorum Sizde böyle rüya gördünüz mü tersi mi çıktı nasıl oldu☺☺☺
Rabbim gönlüne göre versin canımHanımlar Rüyamda Erkek Çocuğum olduğunu ve ona sürekli annem diyerek sevdiğimi gördüm 6+3 hamileyim henüz cinsiyet bilmiyorum Sizde böyle rüya gördünüz mü tersi mi çıktı nasıl oldu☺☺☺