Sabahki maceram

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde nilaycan tarafından oluşturulan Sabahki maceram başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,826 kez görüntülenmiş, 82 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Sabahki maceram
Konbuyu başlatan nilaycan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bende öyle hemen arkadaşlık kuramam kurdum mu da kolay kolay bırakmam 🤣🤣mesela liseden beri görüştüğüm bı iki dostum var 18 yıldır halen görüşüyoruz
Bende öyleyim valla 🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Burda ormanlık bi alan var park gibi oraya gidip donceklerdi ama dayanamadım insanların takmamazligina 😄
Ay Allah'ım yaa🤣🤣🙊🙊

nilaycan

Guest
rank
Bende öyle hemen arkadaşlık kuramam kurdum mu da kolay kolay bırakmam 🤣🤣mesela liseden beri görüştüğüm bı iki dostum var 18 yıldır halen görüşüyoruz
Aynen benim de 1 tane arkadaşım vardır uniden beri hiç kopmadik.. hemen arkadaşlık kuramıyorum ben de 😪

nilaycan

Guest
rank
Bizler variz kuzum herzaman biliyorsun

Ahahahha gamze yaaa
Ayy teşekkürler 🥰🥰

Öyle kuzum insan herkese kolay kolay güvenemiyor samimiyet kuramıyor
Hem o var hem de yapım böyle napiyim bir de burda şey var herkes bir sosyal bir konuşkan anlatamam hemen arkadaş oluveriyorlar şaşıyorum

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
🤣🤣🤣🤣🙈🙈🤪🤪

Burda ormanlık bi alan var park gibi oraya gidip donceklerdi ama dayanamadım insanların takmamazligina 😄
🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣
Ayy teşekkürler 🥰🥰

Hem o var hem de yapım böyle napiyim bir de burda şey var herkes bir sosyal bir konuşkan anlatamam hemen arkadaş oluveriyorlar şaşıyorum
❤❤🥰🥰🥰

🤣🤣🤣🤣🤣
Ayy teşekkürler 🥰🥰

❤❤🥰🥰🥰
Öyle kuzum insan herkese kolay kolay güvenemiyor samimiyet kuramıyor
Kesinlikle

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlarr ben sabah bi delilik yapayım dedim..kadın doğum uzmanlarının telegramda bilgilendirmeler paylaştığı ya da aktiviteler yaptığı bir grup vardı hamileler ya da çocuk sahipleri de bu gruba dahil. Neyse ben de katılmıştım. Bugün de bir trekking programları vardı. Dedim gideyim bir değişiklik olur hem belki arkadaş yaparım kendime. Bi gittim buluşma yerine 30 kişi varsa 15 tanesi yaşlılar diğerleri bebek arabalarıyla kadınlar 1, 2 tane hamile vardı. Ama hepsi birbirini tanıyor. Herkes ayrı telden çalıyor. Bir de ben hemen gidip de ay naber kızlar tanışalım falan yapamıyorum asla. 1,2 km yürüdüm onlarla baktım baya sıkılıyorum bir de alerjim tuttu. Yavas yavas grubun arkasına gittim çaktırmadan sıyrıldım ordan hahaha kimsenin farkettigini de sanmıyorum.. galiba bu gidişle hiç arkadaşım olmayacağı gibi ben kendime bir arkadaş doğuracam 😆 tek arkadaşım çocuğum olacak 😆🥰
Kız kendini yorma 😂 dikkat et. Valla doğumdan sonra bebekle ilgilenmekten hiç kimseyi görmüyorsun. Öyle böyle büyüyor yürümeye başlayınca da beraber çıkıp geziyorsun. En iyi arkadaşın çocuğun oluyor😂

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Kızlarr ben sabah bi delilik yapayım dedim..kadın doğum uzmanlarının telegramda bilgilendirmeler paylaştığı ya da aktiviteler yaptığı bir grup vardı hamileler ya da çocuk sahipleri de bu gruba dahil. Neyse ben de katılmıştım. Bugün de bir trekking programları vardı. Dedim gideyim bir değişiklik olur hem belki arkadaş yaparım kendime. Bi gittim buluşma yerine 30 kişi varsa 15 tanesi yaşlılar diğerleri bebek arabalarıyla kadınlar 1, 2 tane hamile vardı. Ama hepsi birbirini tanıyor. Herkes ayrı telden çalıyor. Bir de ben hemen gidip de ay naber kızlar tanışalım falan yapamıyorum asla. 1,2 km yürüdüm onlarla baktım baya sıkılıyorum bir de alerjim tuttu. Yavas yavas grubun arkasına gittim çaktırmadan sıyrıldım ordan hahaha kimsenin farkettigini de sanmıyorum.. galiba bu gidişle hiç arkadaşım olmayacağı gibi ben kendime bir arkadaş doğuracam 😆 tek arkadaşım çocuğum olacak 😆🥰
🤣🤣🤣hiç güleceğim yoktu

Tüm sayfalar yüklendi.