Bana da kayınvalidemler diyor heoevdekiler diyor mu cok temizlik yapiyorsun diye. cunku bana temizlik perileri geldiginde benim koca ufleyip pufluyor![]()

Bana da kayınvalidemler diyor heoevdekiler diyor mu cok temizlik yapiyorsun diye. cunku bana temizlik perileri geldiginde benim koca ufleyip pufluyor![]()
Benim adam cildiriyor aticam o süpürgeni diyor ama ne fayda dinlayen yokevdekiler diyor mu cok temizlik yapiyorsun diye. cunku bana temizlik perileri geldiginde benim koca ufleyip pufluyor![]()
evdekiler diyor mu cok temizlik yapiyorsun diye. cunku bana temizlik perileri geldiginde benim koca ufleyip pufluyor![]()
Bana da kayınvalidemler diyor heo![]()
Valla sanki onlar yoruluyorBenim adam cildiriyor aticam o süpürgeni diyor ama ne fayda dinlayen yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
![]()
hahahah hepsi ayni demek ki hicbir koca temizligi sevmiyor istisnalar var tabi ki benim babam cok titizdir meselaBenim adam cildiriyor aticam o süpürgeni diyor ama ne fayda dinlayen yok
![]()
SormaValla sanki onlar yoruluyor
Ahahahah bazen istisnalar çıkıyor kuzumhahahah hepsi ayni demek ki hicbir koca temizligi sevmiyor istisnalar var tabi ki benim babam cok titizdir meselaama koca tam tersi damat kayinbabaya cekermis ifadesi yalan _)))
Ahahahah bazen istisnalar çıkıyor kuzumhahahah hepsi ayni demek ki hicbir koca temizligi sevmiyor istisnalar var tabi ki benim babam cok titizdir meselaama koca tam tersi damat kayinbabaya cekermis ifadesi yalan _)))
Yok ya o terim yalan benceSorma
Ahahahah bazen istisnalar çıkıyor kuzum![]()
Yok ya o terim yalaSorma
Ahahahah bazen istisnalar çıkıyor kuzum![]()
Senin ismin nilay demi kuzumSorma
Ahahahah bazen istisnalar çıkıyor kuzum
Yok ya o terim yalan bence
evet canimSorma
Yok ya o terim yalan bence
Yok ya o terim yala
Senin ismin nilay demi kuzum
noldu niye uzgun surat
Yanlış geldi birtanemnoldu niye uzgun surat![]()
Birgun seninle denk gelmeyi isterim nedenseYanlış geldi birtanem❤❤❤
evet yuzyuze tanismak cok isterdim ben deYanlış geldi birtanem❤❤❤
Birgun seninle denk gelmeyi isterim nedense