Sorum var Sabahlık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 💜Bir prenses bir prens a tarafından oluşturulan Sabahlık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,275 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sabahlık
Konbuyu başlatan 💜Bir prenses bir prens a
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayshe❣️

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kastamonu 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oy bende seni yiyerim bal küpüm 😍😘
Kastamonu'ya gelemem çok uzak 😅😅 cidden şu Trabzon'da bir tane ucuz bişey olmaz mı arkadaş delircem 😏😏 bu arada acaba iki sabahlık mı alsam ya ben iki pijama takımı bir sabahlık aldım acaba bir tane daha mı alsam

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kastamonu'ya gelemem çok uzak 😅😅 cidden şu Trabzon'da bir tane ucuz bişey olmaz mı arkadaş delircem 😏😏 bu arada acaba iki sabahlık mı alsam ya ben iki pijama takımı bir sabahlık aldım acaba bir tane daha mı alsam
Bende kendime 1 pijama 1 sabahlık aldım da pijama yine alacağım sabahlığa gerek duymuyorum çünkü yürüyünce anca giyerim odada giymem

Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bende kendime 1 pijama 1 sabahlık aldım da pijama yine alacağım sabahlığa gerek duymuyorum çünkü yürüyünce anca giyerim odada giymem
Di mi yeter o zaman bir tane almayayım bugün zaten dolandım bebek kıyafeti almaya arkadaşımın ikizleri için daha gidip bisey almak istemiyorum bacağıma kramp gibi bişey girdi bacağımdan kalçama vurdu düpedüz dik duramıyorum hala daha 😣

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Di mi yeter o zaman bir tane almayayım bugün zaten dolandım bebek kıyafeti almaya arkadaşımın ikizleri için daha gidip bisey almak istemiyorum bacağıma kramp gibi bişey girdi bacağımdan kalçama vurdu düpedüz dik duramıyorum hala daha 😣
Kendini yorma çiçeğim günlerimiz azaldı bu ara bol bol dinlenmemiz gerekiyor.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Evet zaten hemen yoruluyorum eskisi gibi haldur huldur hareket edemiyorum ama cidden az kaldı yaa nasıl bir heyecan nasıl bir bekleyiş 🤗🤗🥰🥰🥰🧿🧿
Kız banada aksine bi enerji geldi yerimde duramıyorum durduk yere yufka falan açıyorum 😂 uyku düzenim falanda kalmadı günde 3 saat uyusam şükrediyorum. Saçma sapan bi hale büründüm 😂

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kız banada aksine bi enerji geldi yerimde duramıyorum durduk yere yufka falan açıyorum 😂 uyku düzenim falanda kalmadı günde 3 saat uyusam şükrediyorum. Saçma sapan bi hale büründüm 😂
Benimde uyku duzenim berbat bütün gece zombi gibiyim ama sabah halsizim bu ara kansızlık varmış ilacı kullanıyorum pekmez yiyorum daha ne yapayım bilmiyorum bide bizim buralar hep yokuş dağ gibi çık Allah çık yani baya yoruyor beni bu yollar bide bu bir aydır falan sürekli ev aramaya çıktım artık çok yoruldum hele ev mevzusundan 🤦🤦

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Benimde uyku duzenim berbat bütün gece zombi gibiyim ama sabah halsizim bu ara kansızlık varmış ilacı kullanıyorum pekmez yiyorum daha ne yapayım bilmiyorum bide bizim buralar hep yokuş dağ gibi çık Allah çık yani baya yoruyor beni bu yollar bide bu bir aydır falan sürekli ev aramaya çıktım artık çok yoruldum hele ev mevzusundan 🤦🤦
Ev konusunda Allah yardımcın olsun valla işin çok zor. Senindemi bebiş hareketli o yüzdenmi uyumuyorsun 😂

Tüm sayfalar yüklendi.