Şafak 3 🙏

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Farugun annesi tarafından oluşturulan Şafak 3 🙏 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,220 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şafak 3 🙏
Konbuyu başlatan Farugun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba güzel anneler Perşembe sezaryen doğum olacağım günler geçmiyor Allah'ım bütün bekleyen anneleri evlatlarına sağ salim kavuşmayı nasip etsin gün azaldıkça sürekli agliyasim geliyor😅 evde 5 yaşında oğlum var onu bırakıp hastanede kalmak bile üzüyor çok karısının😅🤲🤲🤲
Maşallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 ne güzel az kalmış 😍

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel anneler Perşembe sezaryen doğum olacağım günler geçmiyor Allah'ım bütün bekleyen anneleri evlatlarına sağ salim kavuşmayı nasip etsin gün azaldıkça sürekli agliyasim geliyor😅 evde 5 yaşında oğlum var onu bırakıp hastanede kalmak bile üzüyor çok karısıgimn😅🤲🤲🤲
Amşn cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm annelere hiç üzülme bi gece kalıp evine geleceksin Rabbim yardım eder tam tersi çok heyecanlı olman lazım nasıl kime benziyo abisi onu görünce ne tepki verecek şimdiden merak ettim mesela 😂

Farugun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Amşn cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tüm annelere hiç üzülme bi gece kalıp evine geleceksin Rabbim yardım eder tam tersi çok heyecanlı olman lazım nasıl kime benziyo abisi onu görünce ne tepki verecek şimdiden merak ettim mesela 😂
Amin canım inşallah inşallah Onları bende çok merak ediyorum 😅😅 hep oglumdaydi ilgi kıskançlık oucakmi kafamda deli sorular 😅😅ama kaygılarım da çok süt gelecekmi 🤣🤣

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım inşallah inşallah Onları bende çok merak ediyorum 😅😅 hep oglumdaydi ilgi kıskançlık oucakmi kafamda deli sorular 😅😅ama kaygılarım da çok süt gelecekmi 🤣🤣
Oy ya ilk göz agrısı bambaşka tavsiyem doğumdan önce eşinizle oğlunuza kardeşi olacağına dair mini bi konuşma yapın gerekirse küçük bi hediye gönlünü alabilir 🥰süt konusunu da hiç kafaya takma öyle yada böyle geliyo Rabbim bize o organı yavrularımızı doyurmak için vermiş iyi şeyler düşün kendini olumlu olarak motive et İnşAllah herşey çok güzel geçer 🤲bizde doğum hikayeni okuruz

Farugun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Oy ya ilk göz agrısı bambaşka tavsiyem doğumdan önce eşinizle oğlunuza kardeşi olacağına dair mini bi konuşma yapın gerekirse küçük bi hediye gönlünü alabilir 🥰süt konusunu da hiç kafaya takma öyle yada böyle geliyo Rabbim bize o organı yavrularımızı doyurmak için vermiş iyi şeyler düşün kendini olumlu olarak motive et İnşAllah herşey çok güzel geçer 🤲bizde doğum hikayeni okuruz
İnşallah canım benim güzel duan için 🙏 ooo ilk zamanlar hiç kabul etmedi zaten abi olmak istemiyorum deyip durdu sonra yavaş yavaş kabullendi karnım büyüdükce sen söyle abi olucan böyle olucan kardeşine bunları ogreticen çok sevicek seni diye diye 😅😅 şimdi kabullendi gibi ama ilgi biraz kayarsa napicak ondan endişeliyim 😅

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Merhaba güzel anneler Perşembe sezaryen doğum olacağım günler geçmiyor Allah'ım bütün bekleyen anneleri evlatlarına sağ salim kavuşmayı nasip etsin gün azaldıkça sürekli agliyasim geliyor😅 evde 5 yaşında oğlum var onu bırakıp hastanede kalmak bile üzüyor çok karısıgimn😅🤲🤲🤲
Rabbim kolaylıklar versin canım 😊

Tüm sayfalar yüklendi.