Şafak 3 🙏

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Farugun annesi tarafından oluşturulan Şafak 3 🙏 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,198 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 19 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şafak 3 🙏
Konbuyu başlatan Farugun annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Farugun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah kuzum Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah 😊
Benimki de 22 gün benimde oğlum var arkamda sancimi evde çekmeyi düşünüyorum o yüzden😥😥
Rabbim kolaylık versin canım sağ salim kavusalim hepimiz 😊🙏
Sağ Salim kucağına alırsın inşallah canım benim ❤️🌹
İnşallah canım 🙏😊
Sag salim.dunyaya gelsin canim
İnşallah canım 🙏
Benim oğlumda 5.5 yaşında çok duygusal oluyor insan sağlıkla kavuş canım benim ben doğum yapacağım gün oğlumda hastaneye gelmişti ama odama bile kabul etmediler çok ağlamıştım odaya çıkıp aklıma geldi yine duygulandım bak 🥺
Evet insanın aklı çok kalıyor ben goturmucem bırakamam oda bırakmaz beni nasıl kacicam onu düşünüyorum 😅😅
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim var son 30 gün ama artık zaman geçmez 😭
Evet son günler çok zor geçiyor su gibi geçsin inşallah 🙏

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım inşallah 😊

İnşallah canım 🙏😊

İnşallah canım 🙏

Evet insanın aklı çok kalıyor ben goturmucem bırakamam oda bırakmaz beni nasıl kacicam onu düşünüyorum 😅😅
Ben götürdüm valla doğuma girine kadar yanımda olsun istedim ama hastane girişte ki lobiye kadar izin verdi 😅

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel anneler Perşembe sezaryen doğum olacağım günler geçmiyor Allah'ım bütün bekleyen anneleri evlatlarına sağ salim kavuşmayı nasip etsin gün azaldıkça sürekli agliyasim geliyor😅 evde 5 yaşında oğlum var onu bırakıp hastanede kalmak bile üzüyor çok karısıgimn😅🤲🤲🤲
Maşallah baya az kalmış Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah 🙏🥰🥰 evdeki yakışıklıyı da düşünme dönüşte kardeşini görünce seni görünce mutlu olur sevinir. Şuan bence bu duygular hamilelik psikolojisi insan aşırı duygusal oluyor bence 😅

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel anneler Perşembe sezaryen doğum olacağım günler geçmiyor Allah'ım bütün bekleyen anneleri evlatlarına sağ salim kavuşmayı nasip etsin gün azaldıkça sürekli agliyasim geliyor😅 evde 5 yaşında oğlum var onu bırakıp hastanede kalmak bile üzüyor çok karısıgimn😅🤲🤲🤲
Saglikpa kucagina al yavrunu insallah canim🥰💕

Bide bana sor benim biri 5 biri 2.5 yaşnda şmdiden gözlerim doluyo cnkü nasl bsy oldğnu bldiğim icn🥺 hayırlısı ile sağsalim kavşursn inşallah😊

Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin ya oglun ne kadar tatlı Allah bagışlasın . Bebiş kızmı erkekmi

Farugun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin ya oglun ne kadar tatlı Allah bagışlasın . Bebiş kızmı erkekmi
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun kız bekliyorum 😊

Bide bana sor benim biri 5 biri 2.5 yaşnda şmdiden gözlerim doluyo cnkü nasl bsy oldğnu bldiğim icn🥺 hayırlısı ile sağsalim kavşursn inşallah😊
Hemde nasıl teşekkür ederim canım inşallah

Hemde nasıl teşekkür ederim canım inşallah

Maşallah baya az kalmış Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah 🙏🥰🥰 evdeki yakışıklıyı da düşünme dönüşte kardeşini görünce seni görünce mutlu olur sevinir. Şuan bence bu duygular hamilelik psikolojisi insan aşırı duygusal oluyor bence 😅
Amin canım çok sağol Aynen çok karisigim hüzün sevinç korku hepsini aynı anda yaşıyorum resmen 😅

Amin canım çok sağol Aynen çok karisigim hüzün sevinç korku hepsini aynı anda yaşıyorum resmen 😅

Son düzenleme:

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım inşallah 😊

İnşallah canım 🙏😊

İnşallah canım 🙏

Evet son günler çok zor geçiyor su gibi geçsin inşallah 🙏
Amin inşşlalh 🤲

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Yaaaa 😢 benimde oglum var 5 yasinda bende onu geride birakip nasıl gidicem diye düşünüyorum hep bide 4 gun kalicakmisim hastanede bende senin gibi aglar dururum heralde son gunlerde aag salim kucakla yavrunu don oğluna canim 🥰

Farugun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah sübhanallah barekallah 🥰 çok az kalmış darısı başımıza inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlerede inşallah 🤲🤲🤲♥️
İnşallah canım inşallah herkes hayırlısiyla kavuşsun kuzularina
Yaaaa 😢 benimde oglum var 5 yasinda bende onu geride birakip nasıl gidicem diye düşünüyorum hep bide 4 gun kalicakmisim hastanede bende senin gibi aglar dururum heralde son gunlerde aag salim kucakla yavrunu don oğluna canim 🥰
Amin canım Allah razı olsun inşallah hepimiz sağ salim evlatlarımıza kavuşuruz😘

Tüm sayfalar yüklendi.