Yok norml doğum benimki Inwallah canim hayirlisi ile sag salim al kucagina inwallah
H Heyatim Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 1,535 4 Mart 2022 #91 Esrabeyza' Alıntı: Yok norml doğum benimki Genişletmek için tıkla ... Inwallah canim hayirlisi ile sag salim al kucagina inwallah
Esrabeyza' Alıntı: Yok norml doğum benimki Genişletmek için tıkla ... Inwallah canim hayirlisi ile sag salim al kucagina inwallah
Sabriye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 769 Konum Ankara akyurt 4 Mart 2022 #92 Büşra Nur' Alıntı: Benim ki böyle insallah ikili sayılara düşeriz 20 Li vs insallah Genişletmek için tıkla ... Atarsa 98
Büşra Nur' Alıntı: Benim ki böyle insallah ikili sayılara düşeriz 20 Li vs insallah Genişletmek için tıkla ... Atarsa 98
D Dilek0034 Kayıtlı Üye Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 63 4 Mart 2022 #93 Yeter Sevda' Alıntı: Uygulamaya göre 45 ama sezeryan olacağım için daha az kaldı inşallah hepimiz hayırlısıyla sağ salim zamanında kucağımıza alırız Genişletmek için tıkla ... Sezeryanda kaç haftalıkken alıyorlardı canım
Yeter Sevda' Alıntı: Uygulamaya göre 45 ama sezeryan olacağım için daha az kaldı inşallah hepimiz hayırlısıyla sağ salim zamanında kucağımıza alırız Genişletmek için tıkla ... Sezeryanda kaç haftalıkken alıyorlardı canım