Sorum var Sakarya kadin dogum hastanesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zuleyha1 tarafından oluşturulan Sakarya kadin dogum hastanesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 675 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sakarya kadin dogum hastanesi
Konbuyu başlatan Zuleyha1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayfer bicak

Zuleyha1

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 3.5 sene once kizimi sakarya dogum hastanesinde sezeryanla dunyaya getirdim malum yeni hastane yapildi ve pandemi gecti bugunun sartlarinda seseryan dogum yapan varmi orda. Kac gece yatiriyolar odada kac hasta kaliyor bilgisi olan varmi ve hastane yeni yapildiginda ozel oda tutuluyor filan diyolardi bilen varmi

Nurfeyyza

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 3.5 sene once kizimi sakarya dogum hastanesinde sezeryanla dunyaya getirdim malum yeni hastane yapildi ve pandemi gecti bugunun sartlarinda seseryan dogum yapan varmi orda. Kac gece yatiriyolar odada kac hasta kaliyor bilgisi olan varmi ve hastane yeni yapildiginda ozel oda tutuluyor filan diyolardi bilen varmi
Bende Sakarya da yaşıyorum doğum yaptınız mı bilgilendirirseniz çok mutlu olurum

Zuleyha1

Kayıtlı Üye
rank
Bende Sakarya da yaşıyorum doğum yaptınız mı bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
Eski dogum evinde yapmistim cok memnun kaldim ilgi alakadan 2 aksam once de yeni dogum evinde yatiism verildi temizlik super ilgi alaka super henuz dogum yapmadim riskli oldugum icin yatis verilmisti taburcu oldum doktorlardan memnundum ama yeni dogum evinin servisindende cok memnun kaldim umarim dogumdada memnun kalirim

Ayfer bicak

Kayıtlı Üye
rank
Eyer sikinti cikmassa 3gun cikiyosun odada senin haricinde bi hasta daha oluyo senin onun refakstcisi bide ikibucuk ay oldu ben dogurali bi sikinti yasamadim memnun kaldim yane sezeryan dogum yaptim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eyer sikinti cikmassa 3gun cikiyosun odada senin haricinde bi hasta daha oluyo senin onun refakstcisi bide ikibucuk ay oldu ben dogurali bi sikinti yasamadim memnun kaldim yane sezeryan dogum yaptim
Ozel oda varmi bilmiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar