insaAllah kuzum sen nasilsin İyiyim canım bebiş ev yemek aynı şeyler sen nasılsın
M Minnakkız Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 895 18 Mayıs 2023 #11 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: insaAllah kuzum sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... İyiyim canım bebiş ev yemek aynı şeyler sen nasılsın
Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: insaAllah kuzum sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... İyiyim canım bebiş ev yemek aynı şeyler sen nasılsın
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,876 Konum 🤷♀️🌼 18 Mayıs 2023 #12 Minnakkız' Alıntı: İyiyim canım bebiş ev yemek aynı şeyler sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Bende bebiş ayakta sallıyorum uyusun diye Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Minnakkız' Alıntı: İyiyim canım bebiş ev yemek aynı şeyler sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Bu çocuklar ek gidaya geçince insanin hic vakti olmuyor oturmuya anca uyuttugumuz sira otura biliyor insan
Minnakkız' Alıntı: İyiyim canım bebiş ev yemek aynı şeyler sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Bende bebiş ayakta sallıyorum uyusun diye Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Minnakkız' Alıntı: İyiyim canım bebiş ev yemek aynı şeyler sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Bu çocuklar ek gidaya geçince insanin hic vakti olmuyor oturmuya anca uyuttugumuz sira otura biliyor insan
M Minnakkız Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 895 18 Mayıs 2023 #13 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Bende bebiş ayakta sallıyorum uyusun diye Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Bu çocuklar ek gidaya geçince insanin hic vakti olmuyor oturmuya anca uyuttugumuz sira otura biliyor insan Genişletmek için tıkla ... Gerçekten öyle uyuyuncada yemeği hazırla gıdasını hazırla onda bile oturamiyotuz valla
Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Bende bebiş ayakta sallıyorum uyusun diye Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Bu çocuklar ek gidaya geçince insanin hic vakti olmuyor oturmuya anca uyuttugumuz sira otura biliyor insan Genişletmek için tıkla ... Gerçekten öyle uyuyuncada yemeği hazırla gıdasını hazırla onda bile oturamiyotuz valla
❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 1,753 Konum İstanbul 18 Mayıs 2023 #14 Minnakkız' Alıntı: Bı acile git canım doğum sancısı gibi geldi bana Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Duşa da girme açılma yapar Genişletmek için tıkla ... Ne biliyim vallahi hiç aklıma da gelmedi biliyor musun sıcak iyi gelir diye düşündüm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Sancı gibi canım benim bir doktora görün bu minik adam da erken gelmeye çalışmaz inşallah Genişletmek için tıkla ... Ayyy inşaAllah zamanında doğar bu 8lk günden beri onun için dua ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Sancı gibi canım benim bir doktora görün bu minik adam da erken gelmeye çalışmaz inşallah Genişletmek için tıkla ... Ayyy inşaAllah zamanında doğar bu 8lk günden beri onun için dua ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Canim acile görün Genişletmek için tıkla ... Eşimi aradım biraz önce biraz daha bekliyimde olmazsa akşam üstü acile gideriz dedim Son düzenleme: 18 Mayıs 2023
Minnakkız' Alıntı: Bı acile git canım doğum sancısı gibi geldi bana Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Duşa da girme açılma yapar Genişletmek için tıkla ... Ne biliyim vallahi hiç aklıma da gelmedi biliyor musun sıcak iyi gelir diye düşündüm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Sancı gibi canım benim bir doktora görün bu minik adam da erken gelmeye çalışmaz inşallah Genişletmek için tıkla ... Ayyy inşaAllah zamanında doğar bu 8lk günden beri onun için dua ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Sancı gibi canım benim bir doktora görün bu minik adam da erken gelmeye çalışmaz inşallah Genişletmek için tıkla ... Ayyy inşaAllah zamanında doğar bu 8lk günden beri onun için dua ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Canim acile görün Genişletmek için tıkla ... Eşimi aradım biraz önce biraz daha bekliyimde olmazsa akşam üstü acile gideriz dedim
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,876 Konum 🤷♀️🌼 18 Mayıs 2023 #15 ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️' Alıntı: Ne biliyim vallahi hiç aklıma da gelmedi biliyor musun sıcak iyi gelir diye düşündüm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Ayyy inşaAllah zamanında doğar bu 8lk günden beri onun için dua ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Ayyy inşaAllah zamanında doğar bu 8lk günden beri onun için dua ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Eşimi aradım biraz önce biraz daha bekliyimde olmazsa akşam üstü acile gideriz dedim Genişletmek için tıkla ... Tamam.canim ama dikkat et kendine Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 A Minnakkız' Alıntı: Gerçekten öyle uyuyuncada yemeği hazırla gıdasını hazırla onda bile oturamiyotuz valla Genişletmek için tıkla ... Aynem.canim
❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️' Alıntı: Ne biliyim vallahi hiç aklıma da gelmedi biliyor musun sıcak iyi gelir diye düşündüm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Ayyy inşaAllah zamanında doğar bu 8lk günden beri onun için dua ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Ayyy inşaAllah zamanında doğar bu 8lk günden beri onun için dua ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Eşimi aradım biraz önce biraz daha bekliyimde olmazsa akşam üstü acile gideriz dedim Genişletmek için tıkla ... Tamam.canim ama dikkat et kendine Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 A Minnakkız' Alıntı: Gerçekten öyle uyuyuncada yemeği hazırla gıdasını hazırla onda bile oturamiyotuz valla Genişletmek için tıkla ... Aynem.canim
M Minnakkız Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 895 18 Mayıs 2023 #16 ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️' Alıntı: Ne biliyim vallahi hiç aklıma da gelmedi biliyor musun sıcak iyi gelir diye düşündüm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Ayyy inşaAllah zamanında doğar bu 8lk günden beri onun için dua ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Ayyy inşaAllah zamanında doğar bu 8lk günden beri onun için dua ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Eşimi aradım biraz önce biraz daha bekliyimde olmazsa akşam üstü acile gideriz dedim Genişletmek için tıkla ... Evet iyi gelir canım ama haftan küçük rabbim yardım etsin sağ salim kucağına al inşallah
❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️' Alıntı: Ne biliyim vallahi hiç aklıma da gelmedi biliyor musun sıcak iyi gelir diye düşündüm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Ayyy inşaAllah zamanında doğar bu 8lk günden beri onun için dua ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Ayyy inşaAllah zamanında doğar bu 8lk günden beri onun için dua ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Eşimi aradım biraz önce biraz daha bekliyimde olmazsa akşam üstü acile gideriz dedim Genişletmek için tıkla ... Evet iyi gelir canım ama haftan küçük rabbim yardım etsin sağ salim kucağına al inşallah
❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 1,753 Konum İstanbul 18 Mayıs 2023 #17 Minnakkız' Alıntı: Evet iyi gelir canım ama haftan küçük rabbim yardım etsin sağ salim kucağına al inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum çok sağol Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Tamam.canim ama dikkat et kendine Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 A Aynem.canim Genişletmek için tıkla ... Bünyem bı erken doğum daha kaldıramaz dua edin lütfen
Minnakkız' Alıntı: Evet iyi gelir canım ama haftan küçük rabbim yardım etsin sağ salim kucağına al inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum çok sağol Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Tamam.canim ama dikkat et kendine Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 A Aynem.canim Genişletmek için tıkla ... Bünyem bı erken doğum daha kaldıramaz dua edin lütfen
M Minnakkız Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 895 18 Mayıs 2023 #18 ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️' Alıntı: Amin kuzum çok sağol Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Bünyem bı erken doğum daha kaldıramaz dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Vaktiyle sagliklica gelsin inşallah
❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️' Alıntı: Amin kuzum çok sağol Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Bünyem bı erken doğum daha kaldıramaz dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Vaktiyle sagliklica gelsin inşallah
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 18 Mayıs 2023 #19 Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Canim Verdiği krem açılma olan yere işe yarar mi anlamiyorum ki krem olarak fito, attigim resimdeki kremi verdi aysem Genişletmek için tıkla ... Korkma canım zamanla kapanır orası sen enfeksiyonu ordan güzelce ilacı kullanarak gider orası da eski haline dönecek Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️' Alıntı: Ne biliyim vallahi hiç aklıma da gelmedi biliyor musun sıcak iyi gelir diye düşündüm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Ayyy inşaAllah zamanında doğar bu 8lk günden beri onun için dua ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Ayyy inşaAllah zamanında doğar bu 8lk günden beri onun için dua ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Eşimi aradım biraz önce biraz daha bekliyimde olmazsa akşam üstü acile gideriz dedim Genişletmek için tıkla ... İnşallah ayşem inşallah
Yahyanın annesi 🌼🌼' Alıntı: Canim Verdiği krem açılma olan yere işe yarar mi anlamiyorum ki krem olarak fito, attigim resimdeki kremi verdi aysem Genişletmek için tıkla ... Korkma canım zamanla kapanır orası sen enfeksiyonu ordan güzelce ilacı kullanarak gider orası da eski haline dönecek Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️' Alıntı: Ne biliyim vallahi hiç aklıma da gelmedi biliyor musun sıcak iyi gelir diye düşündüm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Ayyy inşaAllah zamanında doğar bu 8lk günden beri onun için dua ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Ayyy inşaAllah zamanında doğar bu 8lk günden beri onun için dua ediyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Eşimi aradım biraz önce biraz daha bekliyimde olmazsa akşam üstü acile gideriz dedim Genişletmek için tıkla ... İnşallah ayşem inşallah
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,876 Konum 🤷♀️🌼 18 Mayıs 2023 #20 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Korkma canım zamanla kapanır orası sen enfeksiyonu ordan güzelce ilacı kullanarak gider orası da eski haline dönecek Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 İnşallah ayşem inşallah Genişletmek için tıkla ... inşaALLAH canim benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️' Alıntı: Amin kuzum çok sağol Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Bünyem bı erken doğum daha kaldıramaz dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Rabbim vaktinde kucağına almayi nasip etsin şuan durmun nasil peki sancin var mi hala
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Korkma canım zamanla kapanır orası sen enfeksiyonu ordan güzelce ilacı kullanarak gider orası da eski haline dönecek Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 İnşallah ayşem inşallah Genişletmek için tıkla ... inşaALLAH canim benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️' Alıntı: Amin kuzum çok sağol Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Mayıs 2023 Bünyem bı erken doğum daha kaldıramaz dua edin lütfen Genişletmek için tıkla ... Rabbim vaktinde kucağına almayi nasip etsin şuan durmun nasil peki sancin var mi hala