Sorum var Sancı var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Umayyy tarafından oluşturulan Sancı var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,442 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı var
Konbuyu başlatan Umayyy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Geçen hafta nst de sancı çıktı iki gündür karnımın alt tarafında hafif sancı hissediyorum kaburgalarımın alt kısımları ağrıyo daha 33. Haftadayım başına gelen varmı doktorum sancı hissedersen gel dedi yarın arıycam
Geçmiş olsun canım 🤲 sancın çoksa yarını bekleme canım doktoruna söyle daha doğum hafdan var Allah yardımcın olsun İnşaAllah 🤲🙏

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Geçen hafta nst de sancı çıktı iki gündür karnımın alt tarafında hafif sancı hissediyorum kaburgalarımın alt kısımları ağrıyo daha 33. Haftadayım başına gelen varmı doktorum sancı hissedersen gel dedi yarın arıycam
Sancın düzenli mı canım dinlenince geçmiyor mu. Dayanılmayacak derecede ise yarını bekleme hiç acile git

Umayyy

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım 🤲 sancın çoksa yarını bekleme canım doktoruna söyle daha doğum hafdan var Allah yardımcın olsun İnşaAllah 🤲🙏
Çok değil ama geçmiyo
Sancın düzenli mı canım dinlenince geçmiyor mu. Dayanılmayacak derecede ise yarını bekleme hiç acile git
Çok değil canım ama geçmiyo gaz sancısı falanmı acaba diye bekledim ama değil iki gündür var yarın sabahı bekleyip arıycam doktoru dayanılmıycak gibi değil ama sancı olduğu belli

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Rabbim yardımcın olsun canım hayırlı haberlerle inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.