Sorum var Sancı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervesunca tarafından oluşturulan Sancı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,822 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı
Konbuyu başlatan Mervesunca
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Badegül

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 38+3 twyim bebek ters sancım oluyor hafif belden öne doğru geliyor ama bazen düzenli oluyor bazen gidiyor düzensiz oluyor napıyım ya hemen de hastaneye gitmek istemiyorum geri yollarlar diye hastane uzak baya napıyım sizce
Benimde öyleydi gittim açılmam olmuştu kızdılar nie erken gelmedin diye acil sezeryan oldum bebeğim bu yüzden 1 ay küvezde kaldı... Bence ihmal etme varsa bir şansın özele git devlette ilgilenmiyolar o kdr

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 38+3 twyim bebek ters sancım oluyor hafif belden öne doğru geliyor ama bazen düzenli oluyor bazen gidiyor düzensiz oluyor napıyım ya hemen de hastaneye gitmek istemiyorum geri yollarlar diye hastane uzak baya napıyım sizce
Cnm sancıların düzenli aralıklarla devam ediyorsa doktora git yok düzenli değilse gitme

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Ben 5 ay once sezeryan oldum 6 aylik dusuk yaptm suan 1 aylik hamileym sirt agrim karin agrim bugun cok vardi sizce neden daha once yasayan oldu mu
Çok geçmiş olsun kuzum kendini fazla yoruyorsan ondan da oluyor olabilir bebis yerleşme aşamalarındada çok oluyor genelde tatlım doktoruna gözükmeye basladin mi kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayır aptallar doğru düzgün ilgilenmiyor ki sırf başından salmak için bende 3 kontrolün olması lazım dedi gittiğinde 2nciydi gün vermicek misiniz şimdi dedim yok artık 40 a kadar bekliyoruz dedi zaten doktor yüzüme bile bakmadı asistanı mı ne yanında biri o ilgikeniyordu bişey den de anladığını düşünmüyorum öyle boşu boşuna gidip geliyoruz işte
Çokgeçmiş olsun cnn baska doktora gozuk istersen bide sağlığınız daha önemli kuzum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum sancının sıklığı nerede olduğu ve süresi önemli düzenini takip et düzenli bir şekilde sancin oluyor ise doktora görün

Badegül

Kayıtlı Üye
rank
Kaç haftalık tın canım bide ters miydi seninde
35 haftalık ters değildi bebeğim eşinden ayrılmıştı enfeksiyon kaptı anne karnında çiğerleri çok kötü oldu makineye bağlı yaşadı şükür şimdi yanımda... Gitme diyenleri dinleme pişman olursun ben oldum dediler yalancı sancıdır aynı sizin gibiydim zamanında gitseydim doğumu durdururlardı erken geldi prensesim

Mervesunca

Kayıtlı Üye
rank
35 haftalık ters değildi bebeğim eşinden ayrılmıştı enfeksiyon kaptı anne karnında çiğerleri çok kötü oldu makineye bağlı yaşadı şükür şimdi yanımda... Gitme diyenleri dinleme pişman olursun ben oldum dediler yalancı sancıdır aynı sizin gibiydim zamanında gitseydim doğumu durdururlardı erken geldi prensesim
Ayy bilemedim ki şimdi

Aylanin_annisi

Kayıtlı Üye
rank
Lütfən bekleme Ben 37+3, də doğum yaptim bebeğimi kuvezde koymadilar sabahısı evə döndüm kizim la səndə bebek ters ya ters gəlirsə nenyapacaksin lütfən dikkate al və doktora git ama başka bir doktora çünki böylə paragoz doktorlar para görmədiklərinde ilgilenmiyorlar sən devletemi gidiyorsun ozelemi bilməm ama git və içini rahatlar həmdə bebegini kontrol et

Tüm sayfalar yüklendi.