Yok cnm bi sıkıntı olmaz bebeğin zaten kese içinde en fazla bulantı yaşarsınKizlar dolmusta yolculuk yapmak sarsilmak zararli mi
İlk haftalar riskli canım ama sonrası için bebiş uyur hatta sallandıkçaKizlar dolmusta yolculuk yapmak sarsilmak zararli mi
14. Haftam benimİlk haftalar riskli canım ama sonrası için bebiş uyur hatta sallandıkça![]()
14. Haftam ya dun esim arabayi baya kotu kullandi araba bildigin besik gibi sallandi cok korkuyorum ya bisey olursa diyeİlk haftalar riskli canım ama sonrası için bebiş uyur hatta sallandıkça![]()
Ben 16.haftada tatile gitmiştim uzun yol normalde gitmeyi önermiyorlar sordum 2 saate bir dedi durup yürüyerek ilerleyebilirsiniz dedi doktor o şekilde yaptık durduk yürüdük gittik özel araçla gidince daha olumlu baktı ama ben vardığımda pert olmuştum her yerim şişti davul gibiydi ayaklarım bacaklarım ilk defa böyle bişey başıma gelmişti. Birde olabildiğinde özel araçla gitmek daha iyi olur dedi doktor dolmuş otobüs çukurlara çok girdiği için ama allah dilemezse hiç bişey olmaz ben yastık koyuyorum altıma arabayla giderken daha az etkileniyor vücudum yumuşak bi yastık koy sende istersen çukurlarda çok sarsmıyor14. Haftam ya dun esim arabayi baya kotu kullandi araba bildigin besik gibi sallandi cok korkuyorum ya bisey olursa diye
Sen iyi ben 15.haftada 24 saat yola gittim 18.haftada döndüm bende iki saatte bir 20 dk yürüdüm bide gidiş geliş eve girdim duş aldım doktora gittim kontrole çok şükür sıkıntı olmadıBen 16.haftada tatile gitmiştim uzun yol normalde gitmeyi önermiyorlar sordum 2 saate bir dedi durup yürüyerek ilerleyebilirsiniz dedi doktor o şekilde yaptık durduk yürüdük gittik özel araçla gidince daha olumlu baktı ama ben vardığımda pert olmuştum her yerim şişti davul gibiydi ayaklarım bacaklarım ilk defa böyle bişey başıma gelmişti. Birde olabildiğinde özel araçla gitmek daha iyi olur dedi doktor dolmuş otobüs çukurlara çok girdiği için ama allah dilemezse hiç bişey olmaz ben yastık koyuyorum altıma arabayla giderken daha az etkileniyor vücudum yumuşak bi yastık koy sende istersen çukurlarda çok sarsmıyor
3 saatten fazlası zarar ya cidden gebelikte birdaha tatile gitmek 10 saatlik yol ama dura kaka 13 saat olduSen iyi ben 15.haftada 24 saat yola gittim 18.haftada döndüm bende iki saatte bir 20 dk yürüdüm bide gidiş geliş eve girdim duş aldım doktora gittim kontrole çok şükür sıkıntı olmadı
Valla doktorum kendi aracınsa sıkıntı yok dedi ilk 3 ay ve son iki ayda önermiyoruz dedi uzun yolda sıkıntı gebelikte otur otur her tarafın şişiyo3 saatten fazlası zarar ya cidden gebelikte birdaha tatile gitmek 10 saatlik yol ama dura kaka 13 saat oldu
Bişey olmaz canım.Zaten bebek sıvının içinde korunuyor.Kizlar dolmusta yolculuk yapmak sarsilmak zararli mi