Merhaba kızlar 3,5 aylik kızım var sasi bakıyo gözlerini kaydiriyo sizinde oldumu
S Sultan ayse Guest 19 Ocak 2022 #1 Merhaba kızlar 3,5 aylik kızım var sasi bakıyo gözlerini kaydiriyo sizinde oldumu
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 19 Ocak 2022 #2 Sultan ayse' Alıntı: Merhaba kızlar 3,5 aylik kızım var sasi bakıyo gözlerini kaydiriyo sizinde oldumu Genişletmek için tıkla ... Genelde bu aylarda farkediliyor de görmesi önemli belli bı aydan sonra tedavi başlanıyor bildiğim kadarıyla gözlük kullanılıyo diye biliyorum
Sultan ayse' Alıntı: Merhaba kızlar 3,5 aylik kızım var sasi bakıyo gözlerini kaydiriyo sizinde oldumu Genişletmek için tıkla ... Genelde bu aylarda farkediliyor de görmesi önemli belli bı aydan sonra tedavi başlanıyor bildiğim kadarıyla gözlük kullanılıyo diye biliyorum
Ü Üç prenses annesi Kayıtlı Üye Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 554 19 Ocak 2022 #3 Sultan ayse' Alıntı: Merhaba kızlar 3,5 aylik kızım var sasi bakıyo gözlerini kaydiriyo sizinde oldumu Genişletmek için tıkla ... Kız normal odaklanamaz daha şaşılık 1 yaş sonra varsa belli oluyor
Sultan ayse' Alıntı: Merhaba kızlar 3,5 aylik kızım var sasi bakıyo gözlerini kaydiriyo sizinde oldumu Genişletmek için tıkla ... Kız normal odaklanamaz daha şaşılık 1 yaş sonra varsa belli oluyor
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 19 Ocak 2022 #4 Sultan ayse' Alıntı: Merhaba kızlar 3,5 aylik kızım var sasi bakıyo gözlerini kaydiriyo sizinde oldumu Genişletmek için tıkla ... Benim yeğenimde de varmış doktora götürdüler düzelir diyor doktor bir kontrole götürün canım
Sultan ayse' Alıntı: Merhaba kızlar 3,5 aylik kızım var sasi bakıyo gözlerini kaydiriyo sizinde oldumu Genişletmek için tıkla ... Benim yeğenimde de varmış doktora götürdüler düzelir diyor doktor bir kontrole götürün canım
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 19 Ocak 2022 #5 Sultan ayse' Alıntı: Merhaba kızlar 3,5 aylik kızım var sasi bakıyo gözlerini kaydiriyo sizinde oldumu Genişletmek için tıkla ... Doktora gotur canım gozlerıne Bi baksınlar mutlaka
Sultan ayse' Alıntı: Merhaba kızlar 3,5 aylik kızım var sasi bakıyo gözlerini kaydiriyo sizinde oldumu Genişletmek için tıkla ... Doktora gotur canım gozlerıne Bi baksınlar mutlaka
C Canan_ Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1,201 19 Ocak 2022 #6 Sultan ayse' Alıntı: Merhaba kızlar 3,5 aylik kızım var sasi bakıyo gözlerini kaydiriyo sizinde oldumu Genişletmek için tıkla ... Canım benim oğlumda vardı şuan 7 aylık oldu ama artık öyle bakmıyor zamanla düzeliyor için rahat etmiyorsa doktora bir danış.
Sultan ayse' Alıntı: Merhaba kızlar 3,5 aylik kızım var sasi bakıyo gözlerini kaydiriyo sizinde oldumu Genişletmek için tıkla ... Canım benim oğlumda vardı şuan 7 aylık oldu ama artık öyle bakmıyor zamanla düzeliyor için rahat etmiyorsa doktora bir danış.