Şehir hastanesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ecrin Su prensesim tarafından oluşturulan Şehir hastanesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,837 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şehir hastanesi
Konbuyu başlatan Ecrin Su prensesim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ecrin Su prensesim

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Benimde yıldırım diye geciyo belki duymusundur millet Mahallesindeyim hayat hastanesi bana yakın tek dolmuşla gidiyorum oyuzden orayı tercih ettim canım ama bakalım nerde olur bilmem malum fiyatlar uçup gitmiş normalmi sezeryanmi olacak oda belli olmayınca🤗🤗
Başkası gürsu deyince seni ordan sanmışım 😅bende yıldırıma yakınım millet mahallesindeyim yıllardır 😅 dorukta ankarayolunda yakın bide bin tl falan daha uygundu hayat hastanesinden patronumun eşinin doktoruna gidiyodum hem ama güvenemedim doğal doğumu bilen destekleyen doktor araştırıp buldum inşallah ilk doğum olacak herşey yolunda olurda normal olur

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Başkası gürsu deyince seni ordan sanmışım 😅bende yıldırıma yakınım millet mahallesindeyim yıllardır 😅 dorukta ankarayolunda yakın bide bin tl falan daha uygundu hayat hastanesinden patronumun eşinin doktoruna gidiyodum hem ama güvenemedim doğal doğumu bilen destekleyen doktor araştırıp buldum inşallah ilk doğum olacak herşey yolunda olurda normal olur
İnşallah canım gönlünden ne geçiyorsa hayırlısı ile olur

Ecrin Su prensesim

Kayıtlı Üye
rank
Bize de uzak ama benim ilk gebeliğim gidiyorum sıkıntı olmuyor. Senin evde küçüğün varsa yol sıkıntı olabilir
Evet canım 2 yaşında kızım var mecbur son bi kaç haftam kala gitcem inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla bana uzak olmasa bende oraya gidecekdim canım ama çok uzak bulunduğum yere mecbur özele gidiyorum ama gidenler memnun kalmış
Aynen canım çok uzak kalıyor ama ben orda sezeryan olmak istiyorum son bi kaç hafta kala git en azından bir iki defa gitmiş olman lazım ki doğum yapsınlar ben de öyle yapıcam

Valla bana uzak olmasa bende oraya gidecekdim canım ama çok uzak bulunduğum yere mecbur özele gidiyorum ama gidenler memnun kalmış
Aynen canım çok uzak kalıyor ama ben orda sezeryan olmak istiyorum son bi kaç hafta kala git en azından bir iki defa gitmiş olman lazım ki doğum yapsınlar ben de öyle yapıcam

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar