Sorum var Şehir hastanesinde doğum

• Konbuyu başlatan Merve2796
  • Toplam 1 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Merve2796 tarafından oluşturulan Şehir hastanesinde doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 71 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şehir hastanesinde doğum
Konbuyu başlatan Merve2796
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebru Dilek
M

Merve2796

Guest
Merhabalar bu ilk doğumum olucak ve özel hastanelerin çok pahalı olmasından dolayı şehir hastanesinde doğum yapıcam a çok korkuyorum özel gibi ilgilenirler mi bana ya da bebeğe birşey olur mu diye çok endişeliyim 35+0 gebelik 5 haftam kadar kaldı bu yüzden korkularım da arttı.Şehir hastanesinde doğum yapan var mı bilgi verir misiniz 😒

ebru Dilek

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar bu ilk doğumum olucak ve özel hastanelerin çok pahalı olmasından dolayı şehir hastanesinde doğum yapıcam a çok korkuyorum özel gibi ilgilenirler mi bana ya da bebeğe birşey olur mu diye çok endişeliyim 35+0 gebelik 5 haftam kadar kaldı bu yüzden korkularım da arttı.Şehir hastanesinde doğum yapan var mı bilgi verir misiniz 😒
Ben ilk hamileliğimde özelde doğum yaptım ikinci hamileliğimde 34 gün önce şehir hastanesinde yaptım keşke ilkini de şehir hastanesinde yapsaydım dedim ama ben sezeryanla doğum yaptım normal doğum nasıl olur bilemem

Tüm sayfalar yüklendi.