Şehir hastanesinde epidural normal doğum yapan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selin.33 tarafından oluşturulan Şehir hastanesinde epidural normal doğum yapan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,286 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şehir hastanesinde epidural normal doğum yapan var mı
Konbuyu başlatan Selin.33
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Deniz2esin

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar ben doğumu Ankara şehir hastanesinde yapmayı planlıyorum. Gebe okulunda ağrısız doğum adı altında epidural ve suda doğumla ilgili nilgi verilmişti. Sizden talep geldiği zaman anestezi uzmanı o anki durumunuza bakıp uygunsa epidural takıyoruz demişlerdi. İsteyen herkese durumu uygun olduğu takdirde takılıyor mu acaba bilginiz var mı? Bu şekilde doğum yapanınız oldu mu şehir hastanesinde hangi şehir olduğu önemli değil 💗🌺

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
İzmir de oturuyorum canım ben bu güne kadar devlet hastanesinde epiduralle normal doğum yapan hiç duymadım Sezeryan ise duruma göre yaparlar
Tamam canım teşekkür ederim bize gebe okulundakiler yapıyoruz dediler ama inşallah doğru bir bilgidir 😇

N

Nazende

Guest
Merhaba kızlar ben doğumu Ankara şehir hastanesinde yapmayı planlıyorum. Gebe okulunda ağrısız doğum adı altında epidural ve suda doğumla ilgili nilgi verilmişti. Sizden talep geldiği zaman anestezi uzmanı o anki durumunuza bakıp uygunsa epidural takıyoruz demişlerdi. İsteyen herkese durumu uygun olduğu takdirde takılıyor mu acaba bilginiz var mı? Bu şekilde doğum yapanınız oldu mu şehir hastanesinde hangi şehir olduğu önemli değil 💗🌺
Merhaba ben 23 Ekim'de Ankara şehir Hastanesi'nde doğum yaptım , belden aşağısı uyustu ,spinal oldum , harika geçti , harika bir ekibe denk geldim , sohbet ederek doğum yaptım diyebilirim , genel anestezi ister misin diye sormadilar bile direk spinal oldum

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ben 23 Ekim'de Ankara şehir Hastanesi'nde doğum yaptım , belden aşağısı uyustu ,spinal oldum , harika geçti , harika bir ekibe denk geldim , sohbet ederek doğum yaptım diyebilirim , genel anestezi ister misin diye sormadilar bile direk spinal oldum
Merhaba geçmiş olsun inşallah bizde öyle bir ekibe denk geliriz çarşamba son kontrolüm var dualarnızı eksik etmeyin 💜

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Normalmi yaptınız sezeryan mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba geçmiş olsun inşallah bizde öyle bir ekibe denk geliriz çarşamba son kontrolüm var dualarnızı eksik etmeyin 💜
Sağlıkla en kolay şekilde kurtulun inşallah canim

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben yarın epidural normal doğuma gidiyorum özel hastaneden başka hastane yapmıyor ya normal doğum yapabiliyorsun şehir hastanesinden, ya da epidural sezeryan yapabiliyorsun canım

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben yarın epidural normal doğuma gidiyorum özel hastaneden başka hastane yapmıyor ya normal doğum yapabiliyorsun şehir hastanesinden, ya da epidural sezeryan yapabiliyorsun can
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım ben yarın epidural normal doğuma gidiyorum özel hastaneden başka hastane yapmıyor ya normal doğum yapabiliyorsun şehir hastanesinden, ya da epidural sezeryan yapabiliyorsun canım
İnşallah yapılıyordur canım 😇 Ankara Şehir hastanesinde gebe okuluna gittik orda eğitimlerde yapıldığını söylemişlerdi yapan oldu mu hiç bilmiyorum ama gebe okulundaki eğitimlerde sürekli yapıldığını söylüyorlar hatta NST odasındaki ekranlarda da teşvik için videoları dönüyor sürekli ama henüz yapan birine denk gelmedim hiç 😊

Tüm sayfalar yüklendi.