Şehir hastanesinde epidural normal doğum yapan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selin.33 tarafından oluşturulan Şehir hastanesinde epidural normal doğum yapan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,286 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şehir hastanesinde epidural normal doğum yapan var mı
Konbuyu başlatan Selin.33
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Deniz2esin

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşım 2 hafta önce dopum yaptı Ankara Şehir Hastanesinde.Isterse epidural alacağı bildirilmiş o istememiş.
Ay çok teşekkür ederim bende bugün yarın bekliyorum gebe okulunda yapıldığını söylediler ama o anki şartlar müsaitse yoğunluk yoksa yapılıyor falan demişlerdi inşallah hakkımızda hayırlısı sağlıklı olan kolay olan hangisiyse o olsun 😇 arkadaşınızın doğumu nasıl geçmişok gmiş oldun ona da normal doğum oldu dimi 🌺

Meryland

Kayıtlı Üye
rank
Ay çok teşekkür ederim bende bugün yarın bekliyorum gebe okulunda yapıldığını söylediler ama o anki şartlar müsaitse yoğunluk yoksa yapılıyor falan demişlerdi inşallah hakkımızda hayırlısı sağlıklı olan kolay olan hangisiyse o olsun 😇 arkadaşınızın doğumu nasıl geçmişok gmiş oldun ona da normal doğum oldu dimi 🌺
Evet normal doğumdu.Onunkini yaptıran kişi çok nazik ve sıcak davranmış sürekli moral vermiş şanslıydım diyor. Bir tane sdha vardı çok azalıyordu iyi ki ona denk gelmedim dedi.Memnun kaldı o doğumdan.

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
Evet normal doğumdu.Onunkini yaptıran kişi çok nazik ve sıcak davranmış sürekli moral vermiş şanslıydım diyor. Bir tane sdha vardı çok azalıyordu iyi ki ona denk gelmedim dedi.Memnun kaldı o doğumdan.
Maşallah ya darısı benim başıma inşallah Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın 🥰

D

Deniz2esin

Guest
Merhaba kızlar ben doğumu Ankara şehir hastanesinde yapmayı planlıyorum. Gebe okulunda ağrısız doğum adı altında epidural ve suda doğumla ilgili nilgi verilmişti. Sizden talep geldiği zaman anestezi uzmanı o anki durumunuza bakıp uygunsa epidural takıyoruz demişlerdi. İsteyen herkese durumu uygun olduğu takdirde takılıyor mu acaba bilginiz var mı? Bu şekilde doğum yapanınız oldu mu şehir hastanesinde hangi şehir olduğu önemli değil 💗🌺
Merhabalar konu çok eskide kalmış dediğiniz şekilde yaptınız mı doğumu bende epidural normal doğum düşünüyorumda

Tüm sayfalar yüklendi.