Kizlar akrabam şehit oldu hemde sınıf arkadaşımdı çok acı oldu birer Fatiha okurmusunuz sizden ricam 

Amin amin cnmBaşınız sağolsun kuzum Allah'ım sevnlerine sabırlar versin inşallah![]()
Başınız sağolsun canım benim Allah ailesine sabır versin peygamber efendimize komşu eylesin inşallahKizlar akrabam şehit oldu hemde sınıf arkadaşımdı çok acı oldu birer Fatiha okurmusunuz sizden ricam![]()
Amin bcm aminBaşınız sağolsun canım benim Allah ailesine sabır versin peygamber efendimize komşu eylesin inşallah.
Şehit hepimizin kardeşi başımız sağolsunKizlar akrabam şehit oldu hemde sınıf arkadaşımdı çok acı oldu birer Fatiha okurmusunuz sizden ricam![]()
Allah rahmet eylesin şehitler hepimizin kardeşi eabbim rabbim ulkemize şehit acısı bidaha yaşadmasın en hassas konu beniş içinKizlar akrabam şehit oldu hemde sınıf arkadaşımdı çok acı oldu birer Fatiha okurmusunuz sizden ricam![]()
Okuruz tabiki hemde milyon kere kuzum adı soyadı ne bir bakayım benim iki kaynım jandrama ve Kara kuvvetlerinde abinde polis o yüzden hassas noktam benim ve bende abimi askerde kaybettimKizlar akrabam şehit oldu hemde sınıf arkadaşımdı çok acı oldu birer Fatiha okurmusunuz sizden ricam![]()
Okuruz tabiki hemde milyon kere kuzum adı soyadı ne bir bakayım benim iki kaynım jandrama ve Kara kuvvetlerinde abinde polis o yüzden hassas noktam benim ve bende abimi askerde kaybettim![]()