Gebelik testime bir bakarsın mısınız kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde Ay_ışığım tarafından oluşturulan Gebelik testime bir bakarsın mısınız kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 657 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Gebelik testime bir bakarsın mısınız kızlar
Konbuyu başlatan Ay_ışığım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ay_ışığım

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Olabilir canım benim kızda bende 16 da öyle hissettim sonra 18. Haftaya kadar kıpırdamadı bile 20. De daha netti ama 24 den sonra hiç durmadı 🤣🤣
😁😁 Ben daha cinsiyetini öğrenemedim ama canım ama harekette etmedi mi Acaba bir şey mi oldu diye de endişeleniyorum İnşallah benim de eli ayağı düzgün bir tane kızım olur

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
😁😁 Ben daha cinsiyetini öğrenemedim ama canım ama harekette etmedi mi Acaba bir şey mi oldu diye de endişeleniyorum İnşallah benim de eli ayağı düzgün bir tane kızım olur
Göster miypr mu kendini benim kız 33. Haftaya kadar göstermedi 33 de kız dediler 35 de erkek doğumda öğrendim kız olduğunu 🤣🤣

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Paşa nasıl olsun İyi canım konuşmaya başladı 2 dakika Susma nedir bilmiyor Onu da tuvalet eğitimi vermek istiyorum ikinci gelmeden ama daha cesaret edemedim Senin bebekler nasıl
Benimkiler de iyi kayea da tuvalet fobisi var 🤦🏻‍♀️aşamıyoruz yani ne yaptıysak aşamadık her şeyi kendi bıraktığı gibi bezi de kendi bırakmasını bekliyorum şu son bir kaç haftadır aşırı rahatsız oluyor bezden bende sürekli tenkitte buluyorum çişini tuvalete yapsan böyle olmaz vs diye beni onaylıyor ama gidelim diyorum yok 🤣🤣. Kızda tam bir cadı abisi sayesinde oda çatı patı konuşuyor ama kayra varya hiç susmuyor 🤣🤣benden daha geveze

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Canım kız çocukları Bence hepsi öyle cadı kız çocuk başka bence Ben de bir gün denedim oğlum tuvalete gelmedi korktu sonra dedim bir ay daha ara vereyim bakalım bu aralar başlamayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Canım kız çocukları Bence hepsi öyle cadı kız çocuk başka bence Ben de bir gün denedim oğlum tuvalete gelmedi korktu sonra dedim bir ay daha ara vereyim bakalım bu aralar başlamayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
Emin ol sen hazır değilsen oda hazır değildir . Örneğin tuvaltini yaptığını söylüyor nu . Bizim kayra geldiğini söylüyor yapınca bitti diyor bezimi al diyor adlında her şeye hazır ama cesareti yok yavrumun yada kapalı alan fobisi var anlamadım 🤣🤣

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Emin ol sen hazır değilsen oda hazır değildir . Örneğin tuvaltini yaptığını söylüyor nu . Bizim kayra geldiğini söylüyor yapınca bitti diyor bezimi al diyor adlında her şeye hazır ama cesareti yok yavrumun yada kapalı alan fobisi var anlamadım 🤣🤣
Evet canım küçük çişini söylüyor ama büyüğünü söylemiyor Kayra kaç yaşında canım

Ay_ışığım

Kayıtlı Üye
rank
İyiyim canım çocuklarla uğraşmaktan buraya fırsat bulamıyorum . Ama ilk 5 dakika da çıkan sonuç önemli sonradan çıkan sonuçlar ne yazık ki doğruluk payı olmuyor ama sen yinede garanti olsun diye bir test daha yap bir kaç gün şsonrq .ilk 5 dakikada çıkan sonucu değerlendir . Regl kaç gün var ?
Canım regli baya gecikti yazmıştım, bir de regliden önce olan göğüs ucu hassasiyetim olurdu en fazla 12 gün sürerdi, şuanda hala devam ediyor haftalardır bir ay oldu hatta. Bu ilk kez oluyor. Nezaman bu hassasiyet olsa adet olurdum ama olmadı.

Ben de o yüzden yapmıştım bu testi. Duymuşsundur mutlaka bazılarında testlerde çıkmayabiliyor bile ya, benim yaptığım bu testlerde hiç böyle bir çizgi olmamıştı. Benim zamanında kanda bile çıkmamıştı halbuki gebelik vardı. Sanırım HCG hormonu ya baya geç bir zaman da çıkıyor ya da doğru dürüst idrara karışmıyor. Bir test daha yapacam da henüz alamadım.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Erken gebelik testi alıp yapın geç döllenme den kaynaklı böyle olabilir
Geç döllenme benim de aklıma geliyor şüpheli ilişki adetime çok yakın bir zaman olmuştu. Ama artık iki aydır adet gelmiyor

Tüm sayfalar yüklendi.