Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben daha cinsiyetini öğrenemedim ama canım ama harekette etmedi mi Acaba bir şey mi oldu diye de endişeleniyorum İnşallah benim de eli ayağı düzgün bir tane kızım olur
Ben daha cinsiyetini öğrenemedim ama canım ama harekette etmedi mi Acaba bir şey mi oldu diye de endişeleniyorum İnşallah benim de eli ayağı düzgün bir tane kızım olur
Paşa nasıl olsun İyi canım konuşmaya başladı 2 dakika Susma nedir bilmiyor Onu da tuvalet eğitimi vermek istiyorum ikinci gelmeden ama daha cesaret edemedim Senin bebekler nasıl
Paşa nasıl olsun İyi canım konuşmaya başladı 2 dakika Susma nedir bilmiyor Onu da tuvalet eğitimi vermek istiyorum ikinci gelmeden ama daha cesaret edemedim Senin bebekler nasıl
Benimkiler de iyi kayea da tuvalet fobisi var aşamıyoruz yani ne yaptıysak aşamadık her şeyi kendi bıraktığı gibi bezi de kendi bırakmasını bekliyorum şu son bir kaç haftadır aşırı rahatsız oluyor bezden bende sürekli tenkitte buluyorum çişini tuvalete yapsan böyle olmaz vs diye beni onaylıyor ama gidelim diyorum yok . Kızda tam bir cadı abisi sayesinde oda çatı patı konuşuyor ama kayra varya hiç susmuyor benden daha geveze
Canım kız çocukları Bence hepsi öyle cadı kız çocuk başka bence Ben de bir gün denedim oğlum tuvalete gelmedi korktu sonra dedim bir ay daha ara vereyim bakalım bu aralar başlamayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
Canım kız çocukları Bence hepsi öyle cadı kız çocuk başka bence Ben de bir gün denedim oğlum tuvalete gelmedi korktu sonra dedim bir ay daha ara vereyim bakalım bu aralar başlamayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
Emin ol sen hazır değilsen oda hazır değildir . Örneğin tuvaltini yaptığını söylüyor nu . Bizim kayra geldiğini söylüyor yapınca bitti diyor bezimi al diyor adlında her şeye hazır ama cesareti yok yavrumun yada kapalı alan fobisi var anlamadım
Emin ol sen hazır değilsen oda hazır değildir . Örneğin tuvaltini yaptığını söylüyor nu . Bizim kayra geldiğini söylüyor yapınca bitti diyor bezimi al diyor adlında her şeye hazır ama cesareti yok yavrumun yada kapalı alan fobisi var anlamadım
İyiyim canım çocuklarla uğraşmaktan buraya fırsat bulamıyorum . Ama ilk 5 dakika da çıkan sonuç önemli sonradan çıkan sonuçlar ne yazık ki doğruluk payı olmuyor ama sen yinede garanti olsun diye bir test daha yap bir kaç gün şsonrq .ilk 5 dakikada çıkan sonucu değerlendir . Regl kaç gün var ?
Canım regli baya gecikti yazmıştım, bir de regliden önce olan göğüs ucu hassasiyetim olurdu en fazla 12 gün sürerdi, şuanda hala devam ediyor haftalardır bir ay oldu hatta. Bu ilk kez oluyor. Nezaman bu hassasiyet olsa adet olurdum ama olmadı.
Ben de o yüzden yapmıştım bu testi. Duymuşsundur mutlaka bazılarında testlerde çıkmayabiliyor bile ya, benim yaptığım bu testlerde hiç böyle bir çizgi olmamıştı. Benim zamanında kanda bile çıkmamıştı halbuki gebelik vardı. Sanırım HCG hormonu ya baya geç bir zaman da çıkıyor ya da doğru dürüst idrara karışmıyor. Bir test daha yapacam da henüz alamadım.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi