Sorum var Şeker ile ilgili kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ömer Talha’nın annnesi 😍 tarafından oluşturulan Şeker ile ilgili kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,574 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şeker ile ilgili kızlar
Konbuyu başlatan Ömer Talha’nın annnesi 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Hivda Çulcuoğlu

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bilenler bilir ben hamilelikten öncede seker ilacı kullanıyordum şimdide kullanıyorum fazla çıkmıyordu en ama en fazlası cok kaçırırsam hamur işini 140 170 arasıydı
Son günlerde daha arttı ne yesem çıkıyor şekerli meyve yemiyorum hamur işi börek çörek pilav makarna yemiyorum korkudan sadece sabahları çavdar ekmeği yiyorum o bile çıkartıyor 201 lere neden olur ya cıldırırcam artık yoğurt tarçın yemekten midem bulandı bişey yerken korkuyorum dün yumurta peynir 2 dilim çavdar yedim şekerim 170 e çıktı eşim dışarıda yemek yeriz gezeriz dedi ama sadece gezmekle yetindim korktum bişey yersem gene çıkar diye :( sinirden ağlıyorum bazen ya sıcak yok burada evimde durmuyorum kayınvalidemde duruyorum püfür esen bir yer 🥵😰😰😰 çocuğuma bişey olmasından korkuyorum ya
Merhaba canım bu sorunu bende yaşıyorum insülin kullanıyorum ilk haftalar gayet iyi gidiyordu şeker şimdi 200 leri buluyor 34.haftadayım böyle giderse erken doğum görünüyor hep diyet yaptım ama gerçekten yoruldum moralimi bozmak istemiyorum çünkü dahada yükseliyor ve bebeğime de yansıyor bu

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar bilenler bilir ben hamilelikten öncede seker ilacı kullanıyordum şimdide kullanıyorum fazla çıkmıyordu en ama en fazlası cok kaçırırsam hamur işini 140 170 arasıydı
Son günlerde daha arttı ne yesem çıkıyor şekerli meyve yemiyorum hamur işi börek çörek pilav makarna yemiyorum korkudan sadece sabahları çavdar ekmeği yiyorum o bile çıkartıyor 201 lere neden olur ya cıldırırcam artık yoğurt tarçın yemekten midem bulandı bişey yerken korkuyorum dün yumurta peynir 2 dilim çavdar yedim şekerim 170 e çıktı eşim dışarıda yemek yeriz gezeriz dedi ama sadece gezmekle yetindim korktum bişey yersem gene çıkar diye :( sinirden ağlıyorum bazen ya sıcak yok burada evimde durmuyorum kayınvalidemde duruyorum püfür esen bir yer 🥵😰😰😰 çocuğuma bişey olmasından korkuyorum ya
Kuzum ya kıyamam o dikkat etmene rağmen niye hala öyle k

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar