Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet ediyor canım bana doktorum gece saat 12 den sonra hiç bir şey yeme tamamen aç olman lazım demişti saat 9 gibi gel dedi gece 12 den öğlen 12 ye kadar aç kalmıştım ve susuz
Benim bildiğim kadarı ile aç olman lazım canım hatta ilk kan vereceğin saat ile açlık saatinin arasında 12 saat olması gerekiyor doktorum bana aynne böyle demişti o yüzden saat 9 gibi yemek yemiştim saat 12 ye kadar sadece su içtim 12 den sonra suda içmemiştim . Doktorunu arayıp sor istersen
Benim bildiğim kadarı ile aç olman lazım canım hatta ilk kan vereceğin saat ile açlık saatinin arasında 12 saat olması gerekiyor doktorum bana aynne böyle demişti o yüzden saat 9 gibi yemek yemiştim saat 12 ye kadar sadece su içtim 12 den sonra suda içmemiştim . Doktorunu arayıp sor istersen
Aç olman lazım canım cumku 3 kere kan aliyorlar bir defa açken bir defa yukleme yapildiktan sonra aç halde bir defa da tok halde yani hem aclik hem tokluk sekerine bakiyorlar