Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fark ediyor canım aç gitmen Lazım hiç bişey yiyip içmeden ilk önce bu şekilde kan alıyorlar 1 saat sonrada şekerli su içirip bidaha alıyorlar ama o şekerli su içini bayıyırmuş insanın dikkat et yanına bişeyler al o yüzden hemen yemelik bulantı iç bayması yapıyor dedi bana doktorum bende yaptıracağım
Fark ediyor canım aç gitmen Lazım hiç bişey yiyip içmeden ilk önce bu şekilde kan alıyorlar 1 saat sonrada şekerli su içirip bidaha alıyorlar ama o şekerli su içini bayıyırmuş insanın dikkat et yanına bişeyler al o yüzden hemen yemelik bulantı iç bayması yapıyor dedi bana doktorum bende yaptıracağım
Sabah aç gidiyorsun canım açtık şekerine bakıyorlar yükleme için ac olman gerekyo diye biliyodum bu gebeliğim de yaptiramadim ama değer iki gebeligimde yaptırmıştım
Farkediyor. Hatta onlar sana kağıt vermesi lazım . Hangi şartlar gerektiği. Saat 12 den sonra bişey yememistim. Sabah 8 de başlamıştık şeker yuklemesine 11 buçuk gibi bitmişti. O saate kadar bişey yiyememistim