Bu uygulama bağzı yerlerde mevcutmuş sanırım evetArtık şeker yükleme yapılmıyor sanki ama çünkü arkadaşım gitti aç karnına test yapıldı ardından yemeğini ye iki saat sonra yine yapalım dediler o da normal kahvaltısını yaptı yeniden test verdiyani artık şeker suyu yada ona benzer şeyler yokmuş sanırım en azından buradaki hastanede yok
daha bir iki hafta evvel yaptırdı arkadaşım çünkü

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Öyle valla canım. Geçmiş olsun bu arada. Rabbim sağlıcakla evladlarımıza kavuştursun biziCnm bu konu biraz tercih meselesi ama tabi yaptırmak gerekiyor bebeğin sağlığı için en azından anne adayı yemesine içmesine dikkat eder bebeğin saglikli bı şekilde doğması için elinden geleni yapmaya çalışır .. ben fazla şeker tüketmeme rağmen kilolu olmama rağmen bende seker çıktı ve bu durum aldığım glikozla alakası yok alakası olsaydı çevremde yaptiran çoğu kişide şeker çıkardı .. ben gebeliğe bağlı şeker çıktığından beri daha dikkat ediyorum zor bı süreç ama atlatacaz Allah'ın izniyle doğumdan sonra geçer zaten bebeğim sağlıkla gelsin suan tek derdim bu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Normalde kuzum test araları 1 saat oluyor ve doktorlar yeme içmeyi tavsiye etmiyor hatta test aralarında fazla ayakta kalma dedi bana
. İlk kez duydum senden yemek yenildigini