Sorum var Şekeri olupta 40.haftasini geçip doğum yapan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Şekeri olupta 40.haftasini geçip doğum yapan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 674 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şekeri olupta 40.haftasini geçip doğum yapan
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçem💕

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar
Şekeri olupta 40 haftayi geçip doğum yapan var mı benim şuan günüm 2 gün gecikti ve şekerim var bebeğin gelmeye de niyeti yok acaba sıkıntı olur mu acile gittim iki gün daha bekle dedi de ben korkuyorum bebek pisliğini yerse bir şey olursa diye 🤦

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar
Şekeri olupta 40 haftayi geçip doğum yapan var mı benim şuan günüm 2 gün gecikti ve şekerim var bebeğin gelmeye de niyeti yok acaba sıkıntı olur mu acile gittim iki gün daha bekle dedi de ben korkuyorum bebek pisliğini yerse bir şey olursa diye 🤦
Bir sıkıntı olmaz inşallah kuzum

Ömür'ün annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim zaten 35 haftadan sonra plesanta yaşlanmaya başlıyor ve şeker eskisi gibi yükselme yapmıyor şekerden dolayı korkma 40 hafta için ise doktoruna güveniyorsan birşey olmaz diye bekliyor ise zaten birşey olmaz eğer ki korkuyorsan ve devlet hastanesine gidiyorsan özelde bir doktora git görüş al devlette bekliyorlar genelde çünkü
Merhaba kızlar
Şekeri olupta 40 haftayi geçip doğum yapan var mı benim şuan günüm 2 gün gecikti ve şekerim var bebeğin gelmeye de niyeti yok acaba sıkıntı olur mu acile gittim iki gün daha bekle dedi de ben korkuyorum bebek pisliğini yerse bir şey olursa diye

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Canim zaten 35 haftadan sonra plesanta yaşlanmaya başlıyor ve şeker eskisi gibi yükselme yapmıyor şekerden dolayı korkma 40 hafta için ise doktoruna güveniyorsan birşey olmaz diye bekliyor ise zaten birşey olmaz eğer ki korkuyorsan ve devlet hastanesine gidiyorsan özelde bir doktora git görüş al devlette bekliyorlar genelde çünkü
İki gün sonra tekrar gel dedi devletteki acil doktoru .. bende olmadı iki gün geçsin giderim şuan bebeğim hareket ediyor umarım sağ salim atlatırız

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar