Selam

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayten_2704 tarafından oluşturulan Selam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,112 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Selam
Konbuyu başlatan Ayten_2704
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayten_2704

Ayten_2704

Kayıtlı Üye
rank
Aleykum selam sizden yardım ala bilir iyin bende adet tarihinden 6 gün geçdi test atdım 2 xett geldi ama sora da 2 gün sora tekrar denedim lakin 1 xet geldi Ama hayla adet görmüyorum tam 6 gün geçdi? neden ola bilir bu Bir de 4 aydır ki artık adet gecikiyor adet ama 7 gün sora adet oluyorum? Yardımcı olurmusunuz lütfen🥺🤲

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Aleykum selam sizden yardım ala bilir iyin bende adet tarihinden 6 gün geçdi test atdım 2 xett geldi ama sora da 2 gün sora tekrar denedim lakin 1 xet geldi Ama hayla adet görmüyorum tam 6 gün geçdi? neden ola bilir bu Bir de 4 aydır ki artık adet gecikiyor adet ama 7 gün sora adet oluyorum? Yardımcı olurmusunuz lütfen🥺🤲
Benim de adetim 4 ay flan hep gecikti 7 gün geçiyordu ve sonun da adet oluyordum, en sonuncu 13 gün gecikti test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim. Belki senin de öyle olabilir.

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Bunu ancak doktor muayenesyle anlayabilirsiniz doktora gidip sorununuzu anlatın muayenr etsin tahlil yapsın sana uygun olan ne ise net şeklde söyler bu işler kişiye göre değişir herkes buna haaa şundan diye net yanıy veremez yanlş olur.

Ayten_2704

Kayıtlı Üye
rank
Bunu ancak doktor muayenesyle anlayabilirsiniz doktora gidip sorununuzu anlatın muayenr etsin tahlil yapsın sana uygun olan ne ise net şeklde söyler bu işler kişiye göre değişir herkes buna haaa şundan diye net yanıy veremez yanlş olur.
Doğru söylüyorsun ama 18 yaşım tamam diğil ondan gidemiyorum

2.test bozuk mu acaba en iyisi doktora git te bakalm ne diycek hayırlısı olsun🙂

Tüm sayfalar yüklendi.