O kadar kotu uzgunumku allahim onu korusunnnnn😭🤲🤲🤲🤲🤲🤲 Canım kaybettik yazmış
Sabriye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 769 Konum Ankara akyurt 12 Mart 2022 #61 Limonlu kek' Alıntı: O kadar kotu uzgunumku allahim onu korusunnnnn Genişletmek için tıkla ... Canım kaybettik yazmış
Limonlu kek' Alıntı: O kadar kotu uzgunumku allahim onu korusunnnnn Genişletmek için tıkla ... Canım kaybettik yazmış
L Lyl Kayıtlı Üye Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 504 12 Mart 2022 #62 Inşallah şaka flndr rabbim evlatlarına bagislasin
Sabriye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 769 Konum Ankara akyurt 12 Mart 2022 #63 Kayra'nın annesi' Alıntı: Kaybettik yazmışlar inslahh gerçek değildir Genişletmek için tıkla ... Ya inşaallah şakadır inanmak istemiyorum kimsede yazmıyo
Kayra'nın annesi' Alıntı: Kaybettik yazmışlar inslahh gerçek değildir Genişletmek için tıkla ... Ya inşaallah şakadır inanmak istemiyorum kimsede yazmıyo
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 12 Mart 2022 #64 Lyl' Alıntı: Inşallah şaka flndr rabbim evlatlarına bagislasin Genişletmek için tıkla ... Şaka ise Sibel ablanin çekeceği var bizden
Lyl' Alıntı: Inşallah şaka flndr rabbim evlatlarına bagislasin Genişletmek için tıkla ... Şaka ise Sibel ablanin çekeceği var bizden
Sabriye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 769 Konum Ankara akyurt 12 Mart 2022 #65 Kayra'nın annesi' Alıntı: Kaybettik yazmışlar inslahh gerçek değildir Genişletmek için tıkla ... Minicik bebeği var onun yaaa offf çok kötü oldum
Kayra'nın annesi' Alıntı: Kaybettik yazmışlar inslahh gerçek değildir Genişletmek için tıkla ... Minicik bebeği var onun yaaa offf çok kötü oldum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 12 Mart 2022 #66 Sabriye' Alıntı: Minicik bebeği var onun yaaa offf çok kötü oldum Genişletmek için tıkla ... Off ya inşallah gerçek değildir inanmak istemiyoruj daha dün gülüp eglendigim insan
Sabriye' Alıntı: Minicik bebeği var onun yaaa offf çok kötü oldum Genişletmek için tıkla ... Off ya inşallah gerçek değildir inanmak istemiyoruj daha dün gülüp eglendigim insan
Sabriye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 769 Konum Ankara akyurt 12 Mart 2022 #67 Kayra'nın annesi' Alıntı: Off ya inşallah gerçek değildir inanmak istemiyoruj daha dün gülüp eglendigim insan Genişletmek için tıkla ... Soyadı neydiki sosyal medyada bulsak eşini fln açıklama yapılmıştır mutlaka
Kayra'nın annesi' Alıntı: Off ya inşallah gerçek değildir inanmak istemiyoruj daha dün gülüp eglendigim insan Genişletmek için tıkla ... Soyadı neydiki sosyal medyada bulsak eşini fln açıklama yapılmıştır mutlaka
Sabriye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 769 Konum Ankara akyurt 12 Mart 2022 #68 Limonlu kek' Alıntı: Insallah sakadir..diyecem boyle saka olmaz ama elim ayagim titriyor yemin ederim Genişletmek için tıkla ... Ben yeni gördüm okuyodum yorumları anlamaya çalışıyordum sonra kaybettik yorumunu gördüm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Mart 2022 Limonlu kek' Alıntı: Kimsede birsey demiyor allahim. Insallah oyle birsey degildie yarabbim ya koru sibel ablayi Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah yoktur öyle birşey Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Mart 2022 Limonlu kek' Alıntı: Kimsede birsey demiyor allahim. Insallah oyle birsey degildie yarabbim ya koru sibel ablayi Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah yoktur öyle birşey
Limonlu kek' Alıntı: Insallah sakadir..diyecem boyle saka olmaz ama elim ayagim titriyor yemin ederim Genişletmek için tıkla ... Ben yeni gördüm okuyodum yorumları anlamaya çalışıyordum sonra kaybettik yorumunu gördüm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Mart 2022 Limonlu kek' Alıntı: Kimsede birsey demiyor allahim. Insallah oyle birsey degildie yarabbim ya koru sibel ablayi Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah yoktur öyle birşey Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Mart 2022 Limonlu kek' Alıntı: Kimsede birsey demiyor allahim. Insallah oyle birsey degildie yarabbim ya koru sibel ablayi Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah yoktur öyle birşey
Sabriye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 769 Konum Ankara akyurt 12 Mart 2022 #69 Limonlu kek' Alıntı: Insallah cok genc ya rabbim evlatlarina bagislasin insallahbb aciklama yapan kim ya kaybetyik yazip cikmis burada merak icindeyiz Genişletmek için tıkla ... Teyzesinin kızıymış Sibel ablanın annesi demiş arkadaşlarına söyle hepsi hamile diye
Limonlu kek' Alıntı: Insallah cok genc ya rabbim evlatlarina bagislasin insallahbb aciklama yapan kim ya kaybetyik yazip cikmis burada merak icindeyiz Genişletmek için tıkla ... Teyzesinin kızıymış Sibel ablanın annesi demiş arkadaşlarına söyle hepsi hamile diye
S Sybm Guest Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 1,082 12 Mart 2022 #70 Kuzeniyim ben Sibel telefonu ıpon diye arım yapabiliyorum anlamıyorum yazısını ailecek kaybettik kendimizi demek istedim sibeldi entübe ettiler annesi uçakla geliyor
Kuzeniyim ben Sibel telefonu ıpon diye arım yapabiliyorum anlamıyorum yazısını ailecek kaybettik kendimizi demek istedim sibeldi entübe ettiler annesi uçakla geliyor