Kuzum benimmmCanım benim![]()
Kuzum benimmmCanım benim![]()
İkiz gebelikte önerilmiyor doğrudur ama çok zor ya wallahi o gundendir dualarimdasinNapacagimi şaşırdım kuzum riskleri kabul ediyormusun diyor![]()
Napcam bilmiyorumİkiz gebelikte önerilmiyor doğrudur ama çok zor ya wallahi o gundendir dualarimdasin
Bak hiç umudunu yitirme yurtdışında bı teyzem onunda ikizleri var beş aylık hamileydi o mecbur doğum yapmak zorundaydı bı tanesi 400 diğeri 450 gramdi doğurdu kuveze alındılar çok şükür ikiside yaşıyor. Şimdi 12 yasndalar üzme kendiniNapcam bilmiyorumiçim aciyor resmen
![]()
Elimde değil Bebeklerime ya birşey olursa diye korkuyorumBak hiç umudunu yitirme yurtdışında bı teyzem onunda ikizleri var beş aylık hamileydi o mecbur doğum yapmak zorundaydı bı tanesi 400 diğeri 450 gramdi doğurdu kuveze alındılar çok şükür ikiside yaşıyor. Şimdi 12 yasndalar üzme kendini
Korkma cnm erken doğumu önlemek için servika gittikçe zayıfladığı için erken doğum gelmek demek o da serkaj tedavisi ediliyor erken doğum içinMerhaba Kızlar Serklaj Nasıl Bir işlem Nasıl Yapılıyor ? Hiç Olan Varmı Acaba?
Allah korusun öyle bı zamandayiz ki artık besvaylik bebislerimizde yaşıyor. iyi düşün her zaman iyi olsunElimde değil Bebeklerime ya birşey olursa diye korkuyorum![]()
Cnm dikiş atılıyor rahim acligina o dikiş 1 ay fazlası kalıyor erken doğum önlemek için kormka sık sık israhat et cnmMerhaba Kızlar Serklaj Nasıl Bir işlem Nasıl Yapılıyor ? Hiç Olan Varmı Acaba?
İnşallah canım inşallah aminAllah korusun öyle bı zamandayiz ki artık besvaylik bebislerimizde yaşıyor. iyi düşün her zaman iyi olsun![]()