Sertleşme 9 hafta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Ebrulii tarafından oluşturulan Sertleşme 9 hafta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,785 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Sertleşme 9 hafta
Konbuyu başlatan Ebrulii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ebrulii

Ebrulii

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 9 haftalık hamileyim bi kac gündür sol tarafimda bi sertleşme oluyo normalmi ilk çocuklarında doğuma yakın oluyodu normalmi sizce neden oluyo olabilir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba 9 haftalık hamileyim bi kac gündür sol tarafimda bi sertleşme oluyo normalmi ilk çocuklarında doğuma yakın oluyodu normalmi sizce neden oluyo olabilir
Canım fetüs zamanla rahim içinde büyür ve anne adayının vücudunun genişlemesine yol açar bunun için midenin de belirli bir oranda büyümesiyle karın sertleşmeye başlar yani normal korkma kuzum

Ebrulii

Kayıtlı Üye
rank
Gecmesine sevindim canim geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım 💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım fetüs zamanla rahim içinde büyür ve anne adayının vücudunun genişlemesine yol açar bunun için midenin de belirli bir oranda büyümesiyle karın sertleşmeye başlar yani normal korkma kuzum
Anladım canım ilk defa bi gebeliğim de böyle oldum korktum canım kızımla oglumda böyle değildi ama bilgi için çok teşekkür ederim🙏💕

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim canım 💕

Anladım canım ilk defa bi gebeliğim de böyle oldum korktum canım kızımla oglumda böyle değildi ama bilgi için çok teşekkür ederim🙏💕
Rica ederim canım ne seni aydınlatım.isem ne mutlu bana🥰

Her gebelik aynı olmuyor şu an ikinci gebeliğim ilk gebeligimden çok farklı bir gebelik geçiriyorum

Ebrulii

Kayıtlı Üye
rank

Her gebelik aynı olmuyor şu an ikinci gebeliğim ilk gebeligimden çok farklı bir gebelik geçiriyorum
Evet her gebelik farkli oluyo benimde öyle Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin kuzucuklarimizi🙏💕

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank

Cnm bende 16haftadym neler hssedyosun merak edyorum hcbse anlamyorum

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.