Sezaryan oldum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Sezaryan oldum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,019 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezaryan oldum
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yazgülü(semra)

Türkaan

Kayıtlı Üye
rank
Duzeliyo orayı kese yapar gibi lifle ama bastırarak değil tabi söyle elinle ileri geri yapsan da gidiyo

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Normal düzeliyor çok iyi benimde öyleydi hele bide deli gibi kaşıntı olurdu
Ya bende ilk sezeryanim bir buçuk ay oldu kaşıntıyı hep söylüyorlar ama hiç yok iylesmiyormu acaba Ağrı'da hala var birde birşey merak ediyorum şimdi iç dikisler varya onlarda aynı izada degilmi eğer öyleyse benim göbek bölgem içten yara gibi agriyo çözemedim

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ya bende ilk sezeryanim bir buçuk ay oldu kaşıntıyı hep söylüyorlar ama hiç yok iylesmiyormu acaba Ağrı'da hala var birde birşey merak ediyorum şimdi iç dikisler varya onlarda aynı izada degilmi eğer öyleyse benim göbek bölgem içten yara gibi agriyo çözemedim
Canım bende uyuşukluk vardı 3 4 ay falan dikişler estetik dikiş ti ama dikiş çizgi varya orası hafif şiş ve kızarıklık vardı kaşınıyor du inşallah seninki de iyileşir hemen canım kötü düşünme sakın çok geçmiş olsun ben ama islatmamaya çalışıyordum bizimkiler tentürdiyot döküyordu pansuman için doktor kızdı ıslak olursa iyileşmez dedi

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende uyuşukluk vardı 3 4 ay falan dikişler estetik dikiş ti ama dikiş çizgi varya orası hafif şiş ve kızarıklık vardı kaşınıyor du inşallah seninki de iyileşir hemen canım kötü düşünme sakın çok geçmiş olsun ben ama islatmamaya çalışıyordum bizimkiler tentürdiyot döküyordu pansuman için doktor kızdı ıslak olursa iyileşmez dedi
Benim de hep kuru banyo sonrasında fonle kurutuyorum anlamadım

Tüm sayfalar yüklendi.