Sezaryana kaç haftalıkta alırlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beytullah tarafından oluşturulan Sezaryana kaç haftalıkta alırlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,008 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezaryana kaç haftalıkta alırlar
Konbuyu başlatan Beytullah
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Arasın Annesii

...

Moderator
Mod
rank
Günaydın kızlar 31 haftalık hamileyim sezeryan kaçıncı haftalıkta alırlar bilgisi olan varsa rica etsem yazar mısınız
38+2 haftalık oldum ben canım.38-39 arası oluyor genelde.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

🧿❣️2️⃣2️⃣❣️2️⃣❣️2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣❣️🧿 bu gün için 8 bin fazla ödeyeceğim

13yil sonra hamile kalmaya karar vermişim benim için özel olsun istedim
Canım gerçekten çok özel bir tarihe nasip olmuşsun.Sağlıkla kavuş bebeğine inşaAllah😘

Son düzenleme:

Nur123

Kayıtlı Üye
rank

Oo o zaman canı sağolsun valla gün

İyi yapmışsın canım 🥰 paranın yerine geri gelir valla bende 2 şubat olsun isterdim ama bizim kız sabretmedi 😅😅

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
İyi yapmışsın canım 🥰 paranın yerine geri gelir valla bende 2 şubat olsun isterdim ama bizim kız sabretmedi 😅😅
Sağol teyzesi 💕 özel olsun istedim 💐

Diğer doktor 38+1 de 15 Şubat a gun verdi şimdi ne yapicam hastane beni ararmi 🤩ama bu doktora teklif ettim 22sini istiyorum çok geç olur dedi bende doktoru değiştirdim

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kacunci bebeğin 13 yıl yazınca merak ettim
Ikinci hayatım ilk erkek di adını eşim koydu annesi geldi lohusa depresyon u yaşadım tam bı rezillik di sanki bebek benim değil onlarındi yani h benim ailem hem eşimin ailesi çok baskı yapıyorlardı bana ben bebekte sarılık çıktı ben hastane odasindayim bebekle kayınvalidem evde ne kadar çerez çikolata pasta tatlı ne varsa bide bebek için getirdiği hediyeleri aldı gitti ben eve bi geldim ışıklar yanıyor çekmeceler açık oda dağınık sanki hırsız girdi gibi bana çok baskı yaptı annem ve kayınvalidem asla yapmadım bunu 13yil sonra hamile kalmaya karar verdim ve özel olsun istedim canım 38+5 haftalık hamileyim kızım olacak

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
E="Beytullah, post: 183589, member: 3397"]
Günaydın kızlar 31 haftalık hamileyim sezeryan kaçıncı haftalıkta alırlar bilgisi olan varsa rica etsem yazar mısınız
[/QUOTE]
Canım ben pazartesi doğuma giricem 39+0 oluyorum zaten doktor 39 haftada alıyoruz demişti aksi bir durum olmazsa dedi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Sağol teyzesi 💕 özel olsun istedim 💐

Diğer doktor 38+1 de 15 Şubat a gun verdi şimdi ne yapicam hastane beni ararmi 🤩ama bu doktora teklif ettim 22sini istiyorum çok geç olur dedi bende doktoru değiştirdim
Allah gönlüne göre versin canım sağlıkla gelsin 🥰 doktor güne karar verdikten sonra bir gün önce test ve tahlillerin yapılır hastane aramaz doktor zaten söyler canım

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ikinci hayatım ilk erkek di adını eşim koydu annesi geldi lohusa depresyon u yaşadım tam bı rezillik di sanki bebek benim değil onlarındi yani h benim ailem hem eşimin ailesi çok baskı yapıyorlardı bana ben bebekte sarılık çıktı ben hastane odasindayim bebekle kayınvalidem evde ne kadar çerez çikolata pasta tatlı ne varsa bide bebek için getirdiği hediyeleri aldı gitti ben eve bi geldim ışıklar yanıyor çekmeceler açık oda dağınık sanki hırsız girdi gibi bana çok baskı yaptı annem ve kayınvalidem asla yapmadım bunu 13yil sonra hamile kalmaya karar verdim ve özel olsun istedim canım 38+5 haftalık hamileyim kızım olacak
Kaynanalar offfff

Tüm sayfalar yüklendi.