Sezaryanim açılmış

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Sezaryanim açılmış başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,400 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezaryanim açılmış
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BİRGÜL gözde

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1 ay olacak doğum yapalı estetik dikis oldum ama sağ tarafımda agri olunca dra gittim açılma olduğuna söyledi bi parmaklık kadar korkacak bisey yok dedi antibiyotik verdi ama ben korkuyorum böyle başına gelen var mi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 1 ay olacak doğum yapalı estetik dikis oldum ama sağ tarafımda agri olunca dra gittim açılma olduğuna söyledi bi parmaklık kadar korkacak bisey yok dedi antibiyotik verdi ama ben korkuyorum böyle başına gelen var mi
Benim annemin de aynı canım içeriden dikişi patlak yani soğuk havalarda en fazla yaptığı dikiş yerinin çok ağrıması oluyor şükür ondan başka bir sıkıntı vermedi

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Sonra açıp dikilmiyormu ya 😑 bu sezeryanda ne melem bişeymiş
Valla canım doktor ağrın bu yüzden demiş ufak bir açık için tekrar kesip dikmeyelim demiş yıllardır öyle sadece soğuk aldığı zaman ona sıkıntı çıkartiyor. Tabi bu olay kaç yıl önceden böyleymiş şuan bir yolunu bulmuşlardır onun içinde

Son düzenleme:

Serifeee

Kayıtlı Üye
rank
3 sezeryanimdan sonra benimde oldu açılma korkma doktor krem yazdı kullandım kendisi kapandı ağır kaldırma temiz tut terletme dikiş yerini birlesiyor

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
3 sezeryanimdan sonra benimde oldu açılma korkma doktor krem yazdı kullandım kendisi kapandı ağır kaldırma temiz tut terletme dikiş yerini birlesiyor
Bana antibiyotik verdi canım kullan geçmezse gel dedi bide enfeksiyon kapmış evet nemli tutmuyorum ağır kaldırmıyorum tahminim nezaman tam kapniyor sezaryan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayır kuzum annem köye gelin gitmiş orda tarla işi şu bu derken dikiş içeriden patlamış oda her usuttugunde ağrı yapar
Hm canım benim bende korkuyorum inş bisey olmaz

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bana antibiyotik verdi canım kullan geçmezse gel dedi bide enfeksiyon kapmış evet nemli tutmuyorum ağır kaldırmıyorum tahminim nezaman tam kapniyor sezaryan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hm canım benim bende korkuyorum inş bisey olmaz
İçini ferah tut canım Allah'ın izni ile olmaz tez zamanda kapanır inşallah geçmiş olsun bu arada 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.