Sorum var SEZARYEN OLDUM+VEDA

• Konbuyu başlatan Önem
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Önem tarafından oluşturulan SEZARYEN OLDUM+VEDA başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 712 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı SEZARYEN OLDUM+VEDA
Konbuyu başlatan Önem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 2. sezeryanı oldum ilkinden daha kolay geçti şükür bebeğim de ben de iyiyiz pazartesi yaptık Allah isteyen herkese nasip etsin hakkınızı helal edin Allah'a emanet olun Hepiniz mutlu ve huzurlu kalın🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Gözün aydın canım öncelikle rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻. Sende Allah'a emantsşn canım bebeğinle sağlıklı huzurlu günler yaşa inşallah 🤲🏻

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2. sezeryanı oldum ilkinden daha kolay geçti şükür bebeğim de ben de iyiyiz pazartesi yaptık Allah isteyen herkese nasip etsin hakkınızı helal edin Allah'a emanet olun Hepiniz mutlu ve huzurlu kalın🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah yolun açık olsun herşey gönlünce olsun ☺️🌹

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Gözün aydın canım benim rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲❤️

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Gözün aydın kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun

Tüm sayfalar yüklendi.