Sezeryan belden iğne

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde SibelNazNur tarafından oluşturulan Sezeryan belden iğne başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,707 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan belden iğne
Konbuyu başlatan SibelNazNur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Şu an genel anestezi yapmiyor hastaneler çünkü daha riskiymiş uyuyup uyanamamak kadar belden uyusturmali arkadaşlarım oldu gayet memnunlar beni ilk hamileligimde tamamen uyutturlar bu hamileliğimde ozellikle belden uyusturmali istiyorum cunku tamemen uyutulunca narkozu atmasi cok zor oluyo ve bebginden bi haber doğuyor bebek ben oldum ve hic tavsiye etmem
Evet canim artk genel pek yapmiyolarmis bende oyle duydum herkes belden oluyor

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben 2019 da ikinci çocuğunu dünyaya getirmiştim ilk doğumun sezeryan oldu için buda sezeryan oldu şuan hamileyim 2. Sezeryanimda belden iğne yaptı uyuşmadı ikincidede uyuşmadı üçüncü yu yaparken ayaklarım biri sağa biri sola döndü ciglik attım neden oldu niçin olduğu hakkında hiçbir şey söylemediler en sonunda bayıltıp sezeryan yaptılar şimdi hamileyim korkuyorum yine öyle olurmu bununla karşılaşan varmı neden böyle oldu
Neden birşey söylemediler canım ilkinde ben hiç hissetmedim yaptıklarını bile almadım ama ikincide 3 sefer tekrar ettiler canım acıdığı için refleks olarak dik durmaya çalıştım o yüzden tekrarlandı

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Eyvaaaahhhh benimkide uyusmazsa ne yapacam birden kesiverirse uyusmadan🤯
Neden birşey söylemediler canım ilkinde ben hiç hissetmedim yaptıklarını bile almadım ama ikincide 3 sefer tekrar ettiler canım acıdığı için refleks olarak dik durmaya çalıştım o yüzden tekrarlandı

SibelNazNur

Kayıtlı Üye
rank
Sordum birşey demediler uyustumu die ayağıma igneler batirdilar hissediyorum dedim birbirlerine bakıp hastaya anestezi verelim dediler ben hiç refleks yapmadım 2. Sezeryanim olduğu için kendi kendimi içimden teselli ediodum az kadli iğne girdi şimdi uyusucak die bana kedi gibi dur dediler🙂😀😀

...

Moderator
Mod
rank
Kizlar ben 2019 da ikinci çocuğunu dünyaya getirmiştim ilk doğumun sezeryan oldu için buda sezeryan oldu şuan hamileyim 2. Sezeryanimda belden iğne yaptı uyuşmadı ikincidede uyuşmadı üçüncü yu yaparken ayaklarım biri sağa biri sola döndü ciglik attım neden oldu niçin olduğu hakkında hiçbir şey söylemediler en sonunda bayıltıp sezeryan yaptılar şimdi hamileyim korkuyorum yine öyle olurmu bununla karşılaşan varmı neden böyle oldu
Canım tamamen anestezi doktoruyla alakalı bence.Bende belden uyuşturmalı oldum 23 gün oldu.Çok memnunum.Genelden daha kolay oldu.Birde doktorum çok tecrubeli üç oğlumdada ona gittim hep.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eyvaaaahhhh benimkide uyusmazsa ne yapacam birden kesiverirse uyusmadan🤯
Gizemcim.Ameliyathanede belimden iğneyi yaptığında doktor.Ayaklarımı hissediyorum dedim.Yatırdılar beni uyuşmadan yapmam dedi doktorum.Ben uyuşmadı zannediyorum.Doktor bir karnını silelim dedi.Ben bekliyorum karnımı silmesini ki ameliyat başlayacak.Başımda benimle konuşan hemşire ameliyatın çoktan başladı derin nefes al bebek çıkacak dedi.Çok şaşırdım.Hiç hissetmedim.Aklıma takıldı eve gelince uyuştuğumu nasıl anladılar diye.Bir baktım ayak parmağımda iğne izi.İğne batırmışlar parmağıma meğer.Uyuşmuşmu diye.İnşaAllah seninkide kolay geçer benimki gibi canım.😘

Son düzenleme:
K

Kıdemli Anne

Guest
Arkadaslar yapmayin birbirinizi korkutmayin 3 dogumumda belden igneyle oldu 3.dogumumu 5 gun once yaptim hicbisey hissetmedim doktorum dogumda karadeniz turkusu soyledi ben dinledim tuplerimide bagladi toplam dogum surem 30 dk yi bulmadi hicbisey hissetmedim birbirimizi motive edelim iyi dusunelim

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben de iki sezeryanim da belden ine yapıldı ikisnde de çabuk uyuştu baklm bunda nasıl olcak rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲

SibelNazNur

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben de iki sezeryanim da belden ine yapıldı ikisnde de çabuk uyuştu baklm bunda nasıl olcak rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲
Amin inşallah canım Eylül'de doğumum olucak inşallah 2. Sezeryanimda yaşadığımı yasamam

Arkadaslar yapmayin birbirinizi korkutmayin 3 dogumumda belden igneyle oldu 3.dogumumu 5 gun once yaptim hicbisey hissetmedim doktorum dogumda karadeniz turkusu soyledi ben dinledim tuplerimide bagladi toplam dogum surem 30 dk yi bulmadi hicbisey hissetmedim birbirimizi motive edelim iyi dusunelim
Canım korkutmak için söylemedim aslada öyle şey yapmam sadece öyle seyle karşılaşan varmı sebebi nedir die merak ettim şimdi yine hamileyim eğer kötü birseyse yaşadığım anestezi alıp sezeryan olurum die düşündüm

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah canım Eylül'de doğumum olucak inşallah 2. Sezeryanimda yaşadığımı yasamam

Canım korkutmak için söylemedim aslada öyle şey yapmam sadece öyle seyle karşılaşan varmı sebebi nedir die merak ettim şimdi yine hamileyim eğer kötü birseyse yaşadığım anestezi alıp sezeryan olurum die düşündüm
Amin inşallah yaşamazsın cnm

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Sordum birşey demediler uyustumu die ayağıma igneler batirdilar hissediyorum dedim birbirlerine bakıp hastaya anestezi verelim dediler ben hiç refleks yapmadım 2. Sezeryanim olduğu için kendi kendimi içimden teselli ediodum az kadli iğne girdi şimdi uyusucak die bana kedi gibi dur dediler🙂😀😀
Yok canım nerde benimde 2 sezaryan ilki gibi olacak hiç hissetmeyeceksin diyip durdum kendimi o iğneyi hissedince başladı korku 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.