Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım tamamen anestezi doktoruyla alakalı bence.Bende belden uyuşturmalı oldum 23 gün oldu.Çok memnunum.Genelden daha kolay oldu.Birde doktorum çok tecrubeli üç oğlumdada ona gittim hep.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Gizemcim.Ameliyathanede belimden iğneyi yaptığında doktor.Ayaklarımı hissediyorum dedim.Yatırdılar beni uyuşmadan yapmam dedi doktorum.Ben uyuşmadı zannediyorum.Doktor bir karnını silelim dedi.Ben bekliyorum karnımı silmesini ki ameliyat başlayacak.Başımda benimle konuşan hemşire ameliyatın çoktan başladı derin nefes al bebek çıkacak dedi.Çok şaşırdım.Hiç hissetmedim.Aklıma takıldı eve gelince uyuştuğumu nasıl anladılar diye.Bir baktım ayak parmağımda iğne izi.İğne batırmışlar parmağıma meğer.Uyuşmuşmu diye.İnşaAllah seninkide kolay geçer benimki gibi canım.
Neden birşey söylemediler canım ilkinde ben hiç hissetmedim yaptıklarını bile almadım ama ikincide 3 sefer tekrar ettiler canım acıdığı için refleks olarak dik durmaya çalıştım o yüzden tekrarlandı
Şu an genel anestezi yapmiyor hastaneler çünkü daha riskiymiş uyuyup uyanamamak kadar belden uyusturmali arkadaşlarım oldu gayet memnunlar beni ilk hamileligimde tamamen uyutturlar bu hamileliğimde ozellikle belden uyusturmali istiyorum cunku tamemen uyutulunca narkozu atmasi cok zor oluyo ve bebginden bi haber doğuyor bebek ben oldum ve hic tavsiye etmem
Katılıyorum benim ilk uyuttular gözümü açtığım zaman nefesim kesildi bi an iyimisin diye beni bi sarstılar ki ilk defa ameliyat olan biri değilim sezeryan başka bşey ya 2.de belden uyuşturdular ama acı hissettim bakalım şmdi nasıl olcak
Şu an genel anestezi yapmiyor hastaneler çünkü daha riskiymiş uyuyup uyanamamak kadar belden uyusturmali arkadaşlarım oldu gayet memnunlar beni ilk hamileligimde tamamen uyutturlar bu hamileliğimde ozellikle belden uyusturmali istiyorum cunku tamemen uyutulunca narkozu atmasi cok zor oluyo ve bebginden bi haber doğuyor bebek ben oldum ve hic tavsiye etmem