Sezeryan doğum sonrası tuvalet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Sezeryan doğum sonrası tuvalet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,266 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan doğum sonrası tuvalet
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ya kusura bakmayın böyle bir soruyla geldim ama 19 kasımda sezeryan doğum yaptım ve hala büyük tuvaletimi yapamadım çok kötüyüm başına gelen varmi bukadar uzun sürmesi normalmi

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar ya kusura bakmayın böyle bir soruyla geldim ama 19 kasımda sezeryan doğum yaptım ve hala büyük tuvaletimi yapamadım çok kötüyüm başına gelen varmi bukadar uzun sürmesi normalmi
Canım kabızsan mevsim meyvelerinden hoşaf yap günde en az bir bardak iç sütünde çoğalır

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Cnam bende ayın 17 sinde yaptım sezeryan daha dün cika bildim hofas tüket bol bol kayısı suyu iç birde rezene çayı yemekten sonra günde iki bardak içiyorum hem süt olsun diye hemde bağırsak mide rahatlatmak özelliği var birde korkma sakın hiç dikişin yokmuş gbi dusun ben o şekilde 1 kere rahatlıkla çıktım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar