Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar ya kusura bakmayın böyle bir soruyla geldim ama 19 kasımda sezeryan doğum yaptım ve hala büyük tuvaletimi yapamadım çok kötüyüm başına gelen varmi bukadar uzun sürmesi normalmi
Kızlar ya kusura bakmayın böyle bir soruyla geldim ama 19 kasımda sezeryan doğum yaptım ve hala büyük tuvaletimi yapamadım çok kötüyüm başına gelen varmi bukadar uzun sürmesi normalmi
Cnam bende ayın 17 sinde yaptım sezeryan daha dün cika bildim hofas tüket bol bol kayısı suyu iç birde rezene çayı yemekten sonra günde iki bardak içiyorum hem süt olsun diye hemde bağırsak mide rahatlatmak özelliği var birde korkma sakın hiç dikişin yokmuş gbi dusun ben o şekilde 1 kere rahatlıkla çıktım